Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer De Competitie!!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca cei de la be-loud ar trebui sa se gandeasca bine si la niste rate ceva... Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

<joke>
Nu vrem sa vindem in rate ca nenorocim oamenii Smile muzica asta in masina naste pasiuni grave si riscam sa va ia bancile casele Very Happy
</joke>

Vrem sa vindem si in rate si se va intampla intr-un viitor nu foarte indepartat sper eu. Oricum, procedura e aceiasi ca pentru obtinerea unui credit de nevoi personale... Iti trebuie adeverinta de venit, te duci la banca etc. Dpdv al formalitatilor si timpului necesar, ori ca vindem NOI in rate si banca ne vireaza noua direct niste bani, ori ca se duce fiecare la banca sa-si ia un credit nevoi personale si isi cumpara ce vrea cu banii, e fix acelasi lucru. Asa ca fuguta la banci ca mai sunt 3 zile! Smile
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
NoNameX a scris:
Confused si nu am spus ca vreau sa imi cumpar doar asa ca material informativ sa vada lumea ce poate sa isi ia undeva la 5-6-7-8 mil (minimul de SQ sau SPL) dar totusi cat de cat calitativ...

aham ... si cum neai sfatui (cu suma de max 8 mil ) sa le cumparam : intai canectica , condensatoarele si
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/A6000GTi/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/T9922-44_JackHammer/ sau invers !?

Very Happy Very Happy Very Happy ...tu sti despre ce vorbesti...esti cam off...era vorba de woofer nu de conectica,condensator sau ampl...pfffffffffffffff....

...topicul este despre WOOFERE....

Ultima modificare efectuată de către NoNameX la Mar Dec 19, 2006 10:49 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

taz21 a scris:
NoNameX a scris:

si iau locul 1 la toate.....

Daca ar exista o reteta de succes asa de sigura, atunci toti ne-am apuca de SQ sau ESPL.
Rolling Eyes

ai citit despre ce woofere era vorba????? Very Happy Very Happy Very Happy ...chiar comice unele posturi...alegi ce vrei si comentezi...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da asa este ... imi cer scuze ! Laughing
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

npc... Very Happy ...sa fi mai atent.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
<joke>
Nu vrem sa vindem in rate ca nenorocim oamenii Smile muzica asta in masina naste pasiuni grave si riscam sa va ia bancile casele Very Happy
</joke>

Vrem sa vindem si in rate si se va intampla intr-un viitor nu foarte indepartat sper eu. Oricum, procedura e aceiasi ca pentru obtinerea unui credit de nevoi personale... Iti trebuie adeverinta de venit, te duci la banca etc. Dpdv al formalitatilor si timpului necesar, ori ca vindem NOI in rate si banca ne vireaza noua direct niste bani, ori ca se duce fiecare la banca sa-si ia un credit nevoi personale si isi cumpara ce vrea cu banii, e fix acelasi lucru. Asa ca fuguta la banci ca mai sunt 3 zile! Smile

asa este ....parca ii vezi cu MTX-uri pe masina si cu perna langa el... Very Happy Very Happy
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NoNameX ... ca sa stii ce am vrut sa scriu si ce anume sa scot in evidenta ... io zic ca nam fost deloc off ci doar am vrut sa fiu mai finutz decat tine : una este sa dai de inteles si alta e sa zici ... : ba vezi ca esti off Wink ... asta asa ca sa nu crezi ca scuzele au fost chiar scuze !

numa bine !
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
NoNameX ... ca sa stii ce am vrut sa scriu si ce anume sa scot in evidenta ... io zic ca nam fost deloc off ci doar am vrut sa fiu mai finutz decat tine : una este sa dai de inteles si alta e sa zici ... : ba vezi ca esti off Wink ... asta asa ca sa nu crezi ca scuzele au fost chiar scuze !

numa bine !

Shocked woooow Laughing Laughing Laughing ...in primul rand nu a fost ''ba vezi ca esti off'' Very Happy ...a fost ''esti cam off'' (cred eu ca am atras atentia bine si destul de corect) mai finut nu ai fost deloc deoarece chiar ai intrat in off topic ....poti sa imi explici si mie finetea din postul tau cand topicul este despre woofere ??? sau macar ce ai dat de inteles???
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum