| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca cei de la be-loud ar trebui sa se gandeasca bine si la niste rate ceva...  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
<joke>
Nu vrem sa vindem in rate ca nenorocim oamenii muzica asta in masina naste pasiuni grave si riscam sa va ia bancile casele
</joke>
Vrem sa vindem si in rate si se va intampla intr-un viitor nu foarte indepartat sper eu. Oricum, procedura e aceiasi ca pentru obtinerea unui credit de nevoi personale... Iti trebuie adeverinta de venit, te duci la banca etc. Dpdv al formalitatilor si timpului necesar, ori ca vindem NOI in rate si banca ne vireaza noua direct niste bani, ori ca se duce fiecare la banca sa-si ia un credit nevoi personale si isi cumpara ce vrea cu banii, e fix acelasi lucru. Asa ca fuguta la banci ca mai sunt 3 zile!  |
|
| Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
...tu sti despre ce vorbesti...esti cam off...era vorba de woofer nu de conectica,condensator sau ampl...pfffffffffffffff....
...topicul este despre WOOFERE....
Ultima modificare efectuată de către NoNameX la Mar Dec 19, 2006 10:49 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| taz21 a scris: | | NoNameX a scris: |
si iau locul 1 la toate.....
|
Daca ar exista o reteta de succes asa de sigura, atunci toti ne-am apuca de SQ sau ESPL.
 |
ai citit despre ce woofere era vorba????? ...chiar comice unele posturi...alegi ce vrei si comentezi... |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
da asa este ... imi cer scuze !  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
npc... ...sa fi mai atent. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | <joke>
Nu vrem sa vindem in rate ca nenorocim oamenii muzica asta in masina naste pasiuni grave si riscam sa va ia bancile casele
</joke>
Vrem sa vindem si in rate si se va intampla intr-un viitor nu foarte indepartat sper eu. Oricum, procedura e aceiasi ca pentru obtinerea unui credit de nevoi personale... Iti trebuie adeverinta de venit, te duci la banca etc. Dpdv al formalitatilor si timpului necesar, ori ca vindem NOI in rate si banca ne vireaza noua direct niste bani, ori ca se duce fiecare la banca sa-si ia un credit nevoi personale si isi cumpara ce vrea cu banii, e fix acelasi lucru. Asa ca fuguta la banci ca mai sunt 3 zile!  |
asa este ....parca ii vezi cu MTX-uri pe masina si cu perna langa el...  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
NoNameX ... ca sa stii ce am vrut sa scriu si ce anume sa scot in evidenta ... io zic ca nam fost deloc off ci doar am vrut sa fiu mai finutz decat tine : una este sa dai de inteles si alta e sa zici ... : ba vezi ca esti off ... asta asa ca sa nu crezi ca scuzele au fost chiar scuze !
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Shokaliptiku a scris: | NoNameX ... ca sa stii ce am vrut sa scriu si ce anume sa scot in evidenta ... io zic ca nam fost deloc off ci doar am vrut sa fiu mai finutz decat tine : una este sa dai de inteles si alta e sa zici ... : ba vezi ca esti off ... asta asa ca sa nu crezi ca scuzele au fost chiar scuze !
numa bine ! |
woooow ...in primul rand nu a fost ''ba vezi ca esti off'' ...a fost ''esti cam off'' (cred eu ca am atras atentia bine si destul de corect) mai finut nu ai fost deloc deoarece chiar ai intrat in off topic ....poti sa imi explici si mie finetea din postul tau cand topicul este despre woofere ??? sau macar ce ai dat de inteles??? |
|
| Sus |
|
 |
|