Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer Ground Zero + incinta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Antonyo20

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Subwoofer Ground Zero + incinta? Răspunde cu citat (quote)

Salz!Sunt nou pe acest forum...vreau sa cumpar de la firma dumneavoastra un subwoofer Ground Zero GZTW 38T de 500W RMS...imi puteti face si incinta la el?Sa mi-l trimite-ti cu tot cu incinta?Astept raspuns..!Cu respect si stima!
Antonyo20

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau...daca firma nu ofera cu tot cu incinta...mapoate ajuta cineva cu o incinta ceva?
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe acest forum...Baietii iti pot face o incinta si iti poate venii acasa cu incinta cu tot dar costul unei incinte este intre 150-250 ron din cate stiu eu Rolling Eyes ...Mai bine te-ai intoarce si te-ai mai uita putin printre subwoofere ex http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTB_380SE/ sau altele din gama GZ daca vrei neaaparat Gz.Asteapta si parerea celor mai mari eventual pe a lu' mihai iti poate spune sigur pretul incintelor
Antonyo20

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc ca m-ai intrumat catre acest woofer...chiar nu il vazusem pe site...!Dar acum...cum credeti voi..eu vreau sa-l pun pe al meu Tico..cum sa fie incinta..sealead sau reflex?Eu deocamdata am un woofer JBL GT de 250W RMS...cu o statie X-treme de 300W in punte si 150Wx2.Se aude bine...dar vreau ceva mai mult!Si m-am hotarat la acest woofer!Se merita?Si ma intereseaza cel mai mult cum imi recomandati incinta inchisa sau reflex!Multumesc si astept sfaturi!
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

reflex... dar...WOW Shocked pe tico!! cred ca o sa iti darame masinutza Laughing
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E mult 500w...cel putin pt tico...un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BR/ ar fii de ajuns sa te zguduie serios.
Iti mai trebuie si un alt amplificator in caz ca te gandeai sa ramai cu acel xtreme...are 160w rms statia aia apropo...
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/ asta ar fii de ajuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Blak
Priceput

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e mult pt tico... al meu a rezistat la 5000W RMS +....
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La tine e alta poveste...
Sus
Antonyo20

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi rezista 100% pentru ca l-am insonorizat cu dynamat expert roadkill!Deci va rog mult cum sa fie incinta..reflex sau sealead?
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei putere alege BR...Sealed-ul se aude mai incet dar mai clar...
Antonyo20

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos ca ma-ti lamurit!
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce amplificator te-ai gandit pentru acesti 500W?

Cutia BR este pe la 200-250 ron (MDF), daca esti interesat contacteaza-ne. Forumul este pentru discutii, nu pentru comenzi!
Sus
Antonyo20

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai m-am gandit la un amplif Mac audio de 600W in punte...daca stii cumva de care zic! Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum