| |
| Autor |
Mesaj |
tao
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 5:20 pm Titlul subiectului: Subwoofer HIFONICS |
|
|
In cateva zile urmeaza sa primesc masina, un renault megane 1 si eu deja ma gandesc la Hifonics, tin sa precizez desi poate suna a cliseu "m-am indragostit la prima vedere de marca Hifonics".
As vrea un subwoofer Hifonics insa reflex, sealed, bandpass.. aceste notiuni ma cam depasesc. As vrea sa stiu un raport calitate pret, iar bugetul alocat subwoofer=ului maxim 600 lei. Se poate un mic ajutor? |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
| Sus |
|
 |
tao
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | | http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/BRUTUS/B12SQD4/ plus o ininta custom si gata treaba. |
hmm cine imi garanteaza o incinta la fel de bine facuta decat una stock?
adik trebuie sa apelez la cineva care stie meserie chiat si atunci nu cred ca voi fi convins ca suna mai bine decat un subwoofer din "fabrica"
si multumesc de sfat. o incinta cam cat m-ar costa?200-300 lei? _________________ cel mai prost din curtea scolii... |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
o incinta custom...gandita si executata de cineva care se pricepe...o sa sune intotdeauna mai bine decat una "originala"..gata facuta din magazin...eu n-am intalnit exceptii pana acum  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta costa in functie de ce i-ti doresti tu de la ea.
cat despre difuzorul recomandat de cristimac , e patrat si cam atat...... _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt perfect de acord cu bau-bau  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
tao
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. imi doresc de la o incinta sa fie cat mai performanta posibila.
2. ce alt model imi recomanzi?
3. imi doresc un subwoofer cu o putere maxima de 500 w daca e mai puternic atunci am nevoie si de o statie mai scumpa.. si pe criza asta..
deci.. ce alta solutie imi poti oferi?
MS de raspunsuri  _________________ cel mai prost din curtea scolii... |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca esti fan hifonics , nu prea pot sa te ajut prea mult pentru ca nu sunt chiar difuzoare pe gustul meu .
pana in 500 de wati ti-as recomada alpine type r , si e o recomandare extrem de fondata. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
tao
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| baubau a scris: | pai daca esti fan hifonics , nu prea pot sa te ajut prea mult pentru ca nu sunt chiar difuzoare pe gustul meu .
pana in 500 de wati ti-as recomada alpine type r , si e o recomandare extrem de fondata. |
apelez la tine daca am nevoie de o incinta custom. _________________ cel mai prost din curtea scolii... |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand sa nu mai fi fanatic, mai ales ca esti incepator in domeniu.. din cate ai declarat.
dragostea la prima vedere... este inselatoare. mai intai trebuie sa le incerci pe toate  |
|
| Sus |
|
 |
tao
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Pigoo"]iti recomand sa nu mai fi fanatic, mai ales ca esti incepator in domeniu.. din cate ai declarat.
dragostea la prima vedere... este inselatoare. mai intai trebuie sa le incerci pe toate [/quote
Am inteles, tocmai de aceea v-am cerut ajutorul, sa ma sfatuiti sa iau cea mai buna alegere. _________________ cel mai prost din curtea scolii... |
|
| Sus |
|
 |
|