|
Autor |
Mesaj |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 12:12 pm Titlul subiectului: Subwoofer jbl 1204 BR.. o parere..:( |
|
|
cine are subwoofer JBL 1204 BR ? si care i-a dat drumu si in casa ? eu mi-am luat unu acum 2 seri si l-am pus in casa la o statie jbl GTO75.2 si o baterie mai veche cu redresoru pe ea in timp ce mergea subu ......si nu prea am fost multumit de el...dar cred k la mine mai era o problema...knd ii dadeam mai tare tensiunea ajungea in jur de 10V si ma gandesc k din cuza asta nu puteam scoate untu din amplif si subwoofer....
eu mai am in casa un tub de 15" cu dif de 150W in 8 ohmi...(.e la bursa )
si vreau sa zic k imi tremurau ochii in cap.....intr-o camera de 12mp ....
acum nu stiu ce sa fac...parca imi pare rau k l-am luat dar totusi nu cred k nu se aude mai tare el decat tubu meu...
astept pareri referitore la el...am citit si pe forum aici de el ...dar astept niste pareri..
imi pare rau ca n-am fost si eu pe la intalnirile be-loud ca vedeam si eu ce poate .. |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut eu ce poate , si nu poate! O parere ... proasta, parerea mea . |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu ma asteptam sa se auda mai tare decat tubu meu ...
multumesc dorin...astep si alte pareri...
ce am vazut din filmulete mie mi se pare ca face ceva ....dar repet pote in casa nu-i pot oferi eu conditiile necesare....
pana la urmatoare intalnire o sa-l tin in sifonier in cutia lui , si cand voi vedea daca ma poate satisface sau nu , recurg la urmatoarea decizie : ori il vand desi o sa ies in pierdere ( ca intotdeauna ) , ori il tin fericit... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
woofer-ul poate multe dar in masina.
e woofer auto, nu de casa.
Si la 10V ce sa-i ceri.. inca putin si intra statia in protectie. |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am acelasi woofer, suna bine, dar cred ca, conteaza foarte mult setarile din statie si hu. Cel putin daca te uiti la asus cum joaca oglinda in masina , dar aici intervin multi alti factori. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru cat costa si ce stie sa faca e PREA bun..are un plus de la mine ,l-am avut in masina si am fost multumit pentru banii care i-am dat |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
tocmai din cauza asta nu vreau sa -mi para rau ...k fiind un subwoofer de masina, mereu v-a merge mai bine in masina pt ca este calculat sa meraga f.b. in masina...
si mai ales ce tensiuni avea el la borne....pana la 14,4 unde atinge puterea max statia...mai erau crd vre-o 250 W de intrat in subwoofer
deci il voi mai tine pe stand-by pana rezolv" problemele " la masina..
dar ma mir cum de tubu ala facea galagie si in masina , si in casa !
probabil avand o dimensiune mai mare( incinta + dif ) ..mergea la puteri mici, bine si in casa , si in masina(desi l-am avut o singura data ) !
PS : ...filmuletul lui asus l-am vazut...si asa imi facea mie oglinda retrovizoare cu tubu acela pe bancheta spate, si 75.2 pus la un mp3 si legata la o baterie independenta, care nu era legata la alternator....(bateria s-a dus cam in 30-45 min. ) si totusi imi facea sa-mi tremure vocea in mine si ochii..  |
|
Sus |
|
 |
|