|
Autor |
Mesaj |
Dudux
Data înscrierii: 18/Apr/2009 Mesaje: 3
|
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
prima intrebare:
de ce GIBIEL ?  |
|
Sus |
|
 |
Dudux
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca pana acum cu toate produsele JBL cu care am interactionat, am ramas placut impresionat. Dar daca sunt si alte variante, nu ezit sa le iau in considerare. |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta e greseala pe care o fac multi, cand se multumesc cu ceva, nu mai incearca altceva...cu frica de a fi diferit. diferit, nu inseamna intotdeauna mai bun sau mai rau... alta chestie pe care multi nu o inteleg.
daca iti recomand sa iei difuzor separat si sa ii faci tu incinta...ma injuri?
crezi ca ai putea lipi cateva placi de pal/mdf intre ele ? sau esti genul de om mai comod care nu stie sa bata doua cuie ? intreb asta ca sa stiu ce sa iti recomand... pentru ca preferabil ar fi sa iei separat difuzor si sa ii faci tu incinta. mult mai simplu era sa ti-o faca cineva... dar cum bugetul nu iti permite, vei fi nevoit sa o faci tu . |
|
Sus |
|
 |
Dudux
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pigoo a scris: | (...)daca iti recomand sa iei difuzor separat si sa ii faci tu incinta...ma injuri?
crezi ca ai putea lipi cateva placi de pal/mdf intre ele ? sau esti genul de om mai comod care nu stie sa bata doua cuie ?(...) |
Puteai sa pui si altfel problema ... in fine. Pal si mdf nu cred ca as avea de unde sa fac rost. Daca as zice ca da, probabil mi-ai recomanda acel pioneer laudat de toata lumea. L-as lua, dar nu cred ca gasesc pe cineva care sa ii faca o "cusca". Si asa mai bine iau totul gata facut. Si am zis ca accept orice "nou", adica orice model care sa se incadreze in buget. |
|
Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Apr 19, 2009 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Dudux - foarte tare masina - eu am chinuit una pe off-road. Merge foarte bine pentru ceva sonorizare si eu ma gandesc sa fac una doar de show, tocmai pentru ca este foarte mica. Ai 4 difuzoare? Banuiesc ca ai de 10 acolo in bord spre genunchi si de 13 in spate pe panouri? Sau le-ai taiat si ai bagat de 16.5 ?
Cu subwoofer-ul: nu ai nevoie de multa putere ~3-400W. Dar as vrea sa stiu: boxele sunt toate pe player? De ce intreb: pentru ca s-ar putea sa ai prea mult bass si sa ai lipsa completa de inalte si medii. Astept niste detalii despre ce ai acum pe masina.
Bugetul.. e doar pentru subwoofer sau subwoofer + amplificator? |
|
Sus |
|
 |
|