| |
| Autor |
Mesaj |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 8:42 pm Titlul subiectului: subwoofer logan |
|
|
c sub credeti k s-ar potrivi cel mai bine pt logan.pe la vreo 300w rms .
va rog sa va dati cu parerea!eu unul as vrea sa aflu c stiu cele d la dls sa faca  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subwoofer-ele DLS sunt bune in ceea ce priveste fideliatatea sunetului si eficienta mare (sensibilitate mare, datele oferite fiind reale spre deosebire de alte marci). Pentru putere de 200W se aude mai tare decat altul la 300-350W. Dezavantajul lor ar fi faptul ca nu coboara in frecventa la fel ca si competitorii.
De la DLS (daca vrei)asta e foarte bun:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/Reference_W612/
Dar ce anume cauti: difuzor la care sa-ti faci incinta la comanda sau incinta facuta de producator ?
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BR/ e o alegere buna. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
miezu' Pasionat
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai doresc incinta facuta de producator k banuiesc k e pe masura exacta a difuzorului.
si k preferinte muzicale :hip-hop,r&b,dancehall,si house.....
si ador basul ala profund de la mel hip-hop ,de la unele.cred k stii despre c vorbesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: Re: subwoofer logan |
|
|
despre logan, adica elefantul care-l am si io, un 1204BR sau BP se comporta excelent. daca vrei mai mult, un Kappa perfect 12.1 cu incinta potrivita iara ar suna excelent. sunt si eu in dilema cu P1222 de la jbl, primesc argumente pro si contra (mai mult contra). deci ai din ce alege. din comoditate eu as alege 1204BR, e si mai mic ca volum si e si ieftin pentru ce poate.
Ultima modificare efectuată de către asus la Mie Noi 08, 2006 4:42 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
miezu' Pasionat
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am o dilema in leg cu frecventele de la dls si jbl:la dls pleaca de la 20 hz(unele) iar la jbl de la 30-35-hz!!!si tu imi ziceai k dls nu coboara asa d jos k jbl????!!!!asta nu inteleg. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cine ce zicea? eu? nu mi-aduc aminte. oricum, in incinta sub 30 Hz nu auzi nimica, singurul lucru la care sunt bune frecventele alea sunt sa acordezi incinta cat mai jos. sunt bune, chiar foarte bune DLS-urile. la care-ti sta gandul? |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Raspuns in frecventa" este altceva decat "frecvente redate". Primul este ceva foarte larg. Practic daca-i bagi 5 Hz pe difuzor si el se misca inseamna ca are raspuns in frecventa. Dar nu ne intereseaza asa ceva, pentru ca difuzorul nu reproduce eficient frecvente mai joase de Fs (frecventa de rezonanta nativa a membranei).
@asus: tu zici ca nu prea mai auzi sub 30 Hz. Naspa . Ai generator de semnal sa vezi intr-adevar daca nu auzi mai jos. Incearca pe vreo incinta inchisa ca o sa-ti dai seama ca deabea de pe la 22-20 Hz in jos nu auzi nimic. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
silviu... asus se referea ca nu dai prea mare importanta la 30hz pt bass.... dai de la 40 in sus... de aceea nu prea o sa auzi melodii cu un bass asa jos... si daca sunt gandestete cate medii si inalte sunt  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru medii si inalte coplesitoare s-au inventat subwoofere de 1500W . _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | s-au inventat subwoofere de 1500W . | .
si pt acele woofere ai nevie mare de tot de casti de protectie...asta daca tii la auzul tau
posibil sa mai ai nevoie si de o punga in care sa iti dai stomacul afara  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: |
@asus: tu zici ca nu prea mai auzi sub 30 Hz. Naspa . Ai generator de semnal sa vezi intr-adevar daca nu auzi mai jos. Incearca pe vreo incinta inchisa ca o sa-ti dai seama ca deabea de pe la 22-20 Hz in jos nu auzi nimic. |
nu m-ai inteles, m-am exprimat aiurea poate, ma refeream la faptul ca sub 30HZ, ai frecvente moarte, doar testele de basi coboara asa jos, si zau de stiu pe cineva care asculta toata ziua teste. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
k.... am inteles (acum). _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
am incercat eu cand am fost mancat de curiozitate subul GTO 1200B si DLS-ul care il am acum W312B in incinta tub...as putea sa zic ca DLS-ul s-a comportat mai bine (un bass mai puternic, mai plin). Le-am avut pe amandoua conectate la acelasi amplif-DLS CA22. Este posibil si din cauza amplifului sa se fi sesizat diferenta.Eu votez DLS . |
|
| Sus |
|
 |
|