Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subwoofer MAC MP_TUBE_30
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Wizard
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 1:35 am    Titlul subiectului: subwoofer MAC MP_TUBE_30 Răspunde cu citat (quote)

Buna! Smile As avea si eu o intrebare si o rugaminte!As dori sa va intreb daca acest tub de bass este ok si se aude bine,si merita luat!?Tin sa va zic ca la-s dori pt un logan sa il pun!si sunt curios cum ii? Question si daca se merita! multumesc Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt 10 lei poti sa iei ceva maI BUN in cutie venteed http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MP_Box_300/
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha,ok am inteles,deci acest model de subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MP_Box_300/! ar fi mai indicat decat cel sub forma de tub,tot de la MAC.Deci acest model mac_Audio_MP_Box_300,cum suna este ok,pentru un portbagaj la logan?multumesc Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru logan iti recomand sa ramai pe tub. e sedan si ai nevoie de fiecare decibel in plus. exista alternative mult mai bune, dar totul depinde de bugetul pe care esti dispus sa-l sacrifici pentru placerea urechii.
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,deci sa in concluzie pt logan,ar fi de indicat MAC MP_TUBE_30?Ok,vreau sa va intreb,tubul de la mac se aude ok?bassul este cat de cat ok?Iar in legatura cu bugetul pe care il am este momentan numai pt tub,dar pe viitor o sa il schimb,dar pt moment as vrea sa stiu daca este ok tubul de la mac?!multumesc
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la banii lui este ok. adevarul e ca nu l-am auzit niciodata intr-un sedan, doar intr-o supernova (hatchback) si isi facea treaba. care ar fi suma maxima de care dispui pentru un subwoofer? un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1000B/ crezi ca e imposibil? nu de alta dar e net superior MAc-ului si eu personal il consider minimul pentru imensitatea de portbagaj al loganului. bineinteles asta depinde de gusturi. daca nu esti prea pretentios, MP Tube 30 iti va oferi ceva decibeli la frecventele neacoperite de difuzoare.
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai in legatura cu bugetul,ar fi cam 200,max.250 ron Very Happy ,deocamdata.Am vazut subul de la Jbl,e misto,dar in momentul de fata numai pentru tubul de la mac,ar fi ok in leg cu bani pe care ii am acum! Smile ms
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna,despre acest tub ce parere aveti http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_300/?este ok?suna ok Smile ?e mai bun ca si mac-ul mp tube 30?ms Very Happy
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Smile Deci eu in loganul meu am asa,un sony mp3 Gt-300,boxele le-am schimbat pe toate 4 cu niste cousticuri pe spate de 16cm,iar pe fata de 13cm pe componente.Acum am un subwoofer home made,dar nu este cine stie ce,vreau sa zic ca boxele merg mai tare decat subu,dc le dau mai tare boxele se aud suber dar subu nu mai poate Smile .
Acum vreau sa va intreb,merge mac mp tube 30,adica o sa fie ok?deci eu nu as mai vrea sa il acopere boxele,cand il dau mai tare sa mearga mai tare si el sa nu distorsioneze,adica sa duca un volum mai mare cand dau din mp3!!Va rog sa ma lamuriti,pt ca as vrea sa il cumpar si nu stiu ce sa fac!!! multumesc Smile
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune cu ce vrei sa amplifici subwooferul. Blaupunktu ala de care zici tu se aude binisor. Chiar l-am ascultat intr-un logan ... dar nu mai stiu exact pe ce amplificator.
In orice caz cu un amplificator de 300 - 350 w rms ... scoti din el tot ce e mai bun.
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai eu as vrea sa amplific tubu de la mac cu un amplif supertech turbo 600 watti mosfet(la-m primit de la un prieten,cica ii ceva austriac) Smile asa ceva stie amplifu a) 4 Kanal: 4*125 Watt
b) 3 Kanal: 1*300 Watt und 2*150 W.
c) 2 Kanal (gebrĂŒckt)(in punte): 2*300 W.si as vrea sa stiu cum ii tubu de la mac mp tube 30,dc ii cat de cat ok si scoate un bas calumea.am scris mai sus ce am pe masina,si as vrea acuma tubu asta sa am si un bas calumea, Smile ms
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai in functie de calitatea amplificatorului tubul poate suna mai prost sau mai bine, bineinteles ... fiind influentat si de restul factorilor: alimentare, cd-player .. .etc.
Puterea pe care o are ampliful tau este cea RMS (nominala) sau e peak ? dac are 1x300W rms ... ar trbeui sa fie suficient de puternic pentru a misca bine tubul.
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In masina eu am asa,un sony mp3 Cdx Gt-300,boxele le-am schimbat pe toate 4 cu niste coustic-uri pe spate de 16cm,iar pe fata de 13cm pe componente.Acum am un subwoofer home made,dar nu este cine stie ce,vreau sa zic ca boxele merg mai tare decat subu,dc le dau mai tare boxele se aud suber dar subu nu mai poate.Iar amplifu am inteles ca scoate 300 nominali,pt ca a fost pus pe un sub de vre-o 200 de watti si mergea bine(ducea tubu ala),iar kitul de cabluri ce le am eu sunt,dietz de 10mm.banuiesc ca is ok
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca sunt de 10 mm cablurile sunt la limita. Nu sunt nici f subtiri ... dar nici exagerat de groase.
Faza cu puterea e oarecum ciudata. Depinde f mult calitatea amplificatorului ... ca poate el sa aibe si 500 de w rms si sa sune prost.
Sus
rob3rtyn0

Data înscrierii: 07/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fratzilor dar are cineva tub mac din-asta?la banii astia sa aiba 250W RMS???eu am momentan http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1200T/ are 125W RMS si vreau ceva mai mare dar nu exagerat.m-a atras tubul asta MAC.dar are 250W RMS? si ce diferenta ar fii intre tubul meu actual JBL CS1200T si tubul acesta MAC.merita sa fac schimbul sau sa raman la JBL'u meu?? cu respect.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum