Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer pentru Amplificator Pioneer GM-A5602

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2019 12:20 pm    Titlul subiectului: Subwoofer pentru Amplificator Pioneer GM-A5602 Răspunde cu citat (quote)

Salut! Voiam sa va rog si eu sa ma ajutati cu o recomandare de subwoofer pentru statia aceasta de la Pioneer. Este deja montata pe masina https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Amplifiers/GM+Series/GM-A5602 . Masina este o Mazda 6 Sedan, acum are un subwoofer dar aproape nu se aude, ba chiar distorsioneaza imediat. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Subwoofers/Shallow+Mount/TS-SWX2502 Daca rabatez un pic bancheta, se aude cat de cat. Ma rog, ideea ar fi ca ma intereseaza ceva cu un bas cat mai pronuntat (atat cat se poate). Nu stiu sa fac diferenta pe stiluri de muzica, deci as vrea varianta cea mai puternica si cea mai agresiva ca si bass, cu un pret pana in 1000 Ron. Multumesc anticipat tuturor care au buna-vointa sa ma ajute. ( asta ca sa nu ma duc maine sa pun ceva la nimereala Sad )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2019 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa faci treaba, ca e pacat de cei 1000 de ron, vinde setup-ul actual (sw + amp) si ce iei pe ele + cei 1000 lei pe care-i ai, iei ceva bun.

Ambele sunt slabe, daca pui un sw mai potent vei vi limitat de amp si irosesti banii aiurea.

Ce an e masina? Trebuie sa iei in considerare si antifonarea acesteia.

JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2019 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa schimbi ceva ( in bine ), poti alege de exemplu subwooferul acesta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Hertz/Energy/Energy-ES-380.5/ dar amplificatorul este relativ slab pt. el. Mare atentie si la reglaje.
Varianta cea mai ok este cea prezentata anterior.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2019 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Daca vrei sa faci treaba, ca e pacat de cei 1000 de ron, vinde setup-ul actual (sw + amp) si ce iei pe ele + cei 1000 lei pe care-i ai, iei ceva bun.

Ambele sunt slabe, daca pui un sw mai potent vei vi limitat de amp si irosesti banii aiurea.

Ce an e masina? Trebuie sa iei in considerare si antifonarea acesteia.

Salut! Ok, multumesc frumos pentru recomandare. Asa am sa fac. Masina este antifonata cu Dynamat acum ceva ani.

p.s: credeam ca este ok amplificatorul. Imi poti recomanda altul tot undeva pana intr-o mie de lei, te rog? Multumesc anticipat!
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2019 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La bugetul ĂŁsta deja ți-aș recomanda ceva custom cu un amp class d de cel puțin 500w.

Ia legĂŁtura cu Bogdan Chisalita cĂŁ te rezolvĂŁ el cu o incintĂŁ pe comandĂŁ și poate și un difuzor.

themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2019 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
La bugetul ĂŁsta deja ți-aș recomanda ceva custom cu un amp class d de cel puțin 500w.

Ia legĂŁtura cu Bogdan Chisalita cĂŁ te rezolvĂŁ el cu o incintĂŁ pe comandĂŁ și poate și un difuzor.

Salut! Stii ce e culmea?! Intrasem acum exact sa scriu acest lucru. Citisem un comentariu de al tau undeva pe "bursa" de acum ceva timp unde il mentionai pe Bogdan si asa mi-a venit ideea sa il contactez. Si cand sa intru aici...scrisesei si tu acelasi lucru. Multumesc frumos!
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2019 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

P.s: El raspunde la adresa aceasta "Incinte Audio Profesionale" pe Facebook? Multumesc!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum