|
Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 15, 2019 12:20 pm Titlul subiectului: Subwoofer pentru Amplificator Pioneer GM-A5602 |
|
|
Salut! Voiam sa va rog si eu sa ma ajutati cu o recomandare de subwoofer pentru statia aceasta de la Pioneer. Este deja montata pe masina https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Amplifiers/GM+Series/GM-A5602 . Masina este o Mazda 6 Sedan, acum are un subwoofer dar aproape nu se aude, ba chiar distorsioneaza imediat. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Subwoofers/Shallow+Mount/TS-SWX2502 Daca rabatez un pic bancheta, se aude cat de cat. Ma rog, ideea ar fi ca ma intereseaza ceva cu un bas cat mai pronuntat (atat cat se poate). Nu stiu sa fac diferenta pe stiluri de muzica, deci as vrea varianta cea mai puternica si cea mai agresiva ca si bass, cu un pret pana in 1000 Ron. Multumesc anticipat tuturor care au buna-vointa sa ma ajute. ( asta ca sa nu ma duc maine sa pun ceva la nimereala ) |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Feb 15, 2019 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa faci treaba, ca e pacat de cei 1000 de ron, vinde setup-ul actual (sw + amp) si ce iei pe ele + cei 1000 lei pe care-i ai, iei ceva bun.
Ambele sunt slabe, daca pui un sw mai potent vei vi limitat de amp si irosesti banii aiurea.
Ce an e masina? Trebuie sa iei in considerare si antifonarea acesteia. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 19, 2019 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Daca vrei sa faci treaba, ca e pacat de cei 1000 de ron, vinde setup-ul actual (sw + amp) si ce iei pe ele + cei 1000 lei pe care-i ai, iei ceva bun.
Ambele sunt slabe, daca pui un sw mai potent vei vi limitat de amp si irosesti banii aiurea.
Ce an e masina? Trebuie sa iei in considerare si antifonarea acesteia. |
Salut! Ok, multumesc frumos pentru recomandare. Asa am sa fac. Masina este antifonata cu Dynamat acum ceva ani.
p.s: credeam ca este ok amplificatorul. Imi poti recomanda altul tot undeva pana intr-o mie de lei, te rog? Multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 19, 2019 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | La bugetul ĂŁsta deja ți-aș recomanda ceva custom cu un amp class d de cel puțin 500w.
Ia legĂŁtura cu Bogdan Chisalita cĂŁ te rezolvĂŁ el cu o incintĂŁ pe comandĂŁ și poate și un difuzor. |
Salut! Stii ce e culmea?! Intrasem acum exact sa scriu acest lucru. Citisem un comentariu de al tau undeva pe "bursa" de acum ceva timp unde il mentionai pe Bogdan si asa mi-a venit ideea sa il contactez. Si cand sa intru aici...scrisesei si tu acelasi lucru. Multumesc frumos! |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 19, 2019 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
P.s: El raspunde la adresa aceasta "Incinte Audio Profesionale" pe Facebook? Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
|