|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Vin Ian 25, 2013 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am comandat pina la urma un MAC Audio Ice Cube 108F, care pare sa fie ceea ce doream. Se aude bine spre foarte bine, pentru dimensiunile date. Deocamdata sint la faza de reglaje... Va mai tin la curent. |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Lun Feb 04, 2013 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subwoofer-ul pare foarte solid, destul de greut, si dupa cum spuneam, nu rupe tablele de pe masina, dar se descurca destul de onorabil, chiar daca frecventele foarte joase, abia le simti. Cu boxele masinii nici nu-mi dadeam seama ca exista...
Atentie la legarea la masa, atit a caschetofonului, cit si a sub-ului!!!
Una din masele oricaruia daca se bitiie, aceasta perturbatie apare pe semnalul de intrare al sub-ului, iar rezultatul este un sunet jalnic.
Ancorati-le pe amindoua cu cabluri groase la caroserie. Acest lucru ajuta si la minimizarea curentilor prin ecranul cablurilor de semnal - curenti nedoriti, chiar daca vorbim de frecvente foarte joase aici.
Are si o amplificare suplimentara pentru banda de pina la 45 hz, sau chiar in jurul frecventei de 45hz, nu stiu exact.
Per total, recomand. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|