|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alex_lca
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 10 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 3:33 pm Titlul subiectului: subwoofer pt. jbl GTO2060 |
|
|
Salutare tuturor! Sunt nou pe acest forum dar sunt client al be-loud de ceva timp, in prezent am clasicul tub jbl dar nu prea mai sunt multumit de el. As dori si eu parerila voastre in legatura cu acest sub http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BP/ si daca aveti o alternativa mai buna astept pareri!! multumesc anticipat! _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
rosu adrian Pasionat
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 59 Locație: galati
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e ca mai bine schimbi amplificatorul ca din aceasta cauza nu se aude cum ar trebui subwoofer-ul. Acelasi amplif legat in punte l-am avut si eu pe un tub magnat streetracer si de auzit se auzea, cel putin asa la interior dar nu era basul acela care sa-l auzi si in afar, intelegi ce vreau sa zic.
Zilele trecute am ascultat pe masina unui cunoscut un Jbl -tub si avea amplificator monobloc tot jbl si vreau sa-ti zic ca rupea masina-am ramas pur si simplu surprins cum se auzea
Referitor la subwooferul acela tip lada este bun , dar la fel iti trebuie un amplif pe masura. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
JBL-ul acela este un woofer intr-o incinta Band Pass, cea care ofera cel mai echlibrat raport intre SPL si SQ dintre toate incintele.
Alex_lca, du-te cu tubul tau la un prieten, sau cauta pe cineva dornic sa te ajute sa-ti testezi wooferul si pe alt amplificator, nemultumirea ta poate fi cauzata de amplificator, orice este posibil. Ai kit de instalare a amplificatorului serios? |
|
| Sus |
|
 |
Alex_lca
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| rosu adrian a scris: | parerea mea e ca mai bine schimbi amplificatorul ca din aceasta cauza nu se aude cum ar trebui subwoofer-ul. Acelasi amplif legat in punte l-am avut si eu pe un tub magnat streetracer si de auzit se auzea, cel putin asa la interior dar nu era basul acela care sa-l auzi si in afar, intelegi ce vreau sa zic.
Zilele trecute am ascultat pe masina unui cunoscut un Jbl -tub si avea amplificator monobloc tot jbl si vreau sa-ti zic ca rupea masina-am ramas pur si simplu surprins cum se auzea
Referitor la subwooferul acela tip lada este bun , dar la fel iti trebuie un amplif pe masura. | si cam ce putere avea amplificatorul acela monobloc? din cate am auzit ar fi mai bune chiar daca au putere mai mica fata de cele legate in punte e adevarat??oricum amplificatorul meu il vand si o sa-mi iau altul limita este data in functie de cat iau pe actualul amplificator si cu ce mai pun eu cam la vreo 5-6 mil si nu sunt hotarat la ceva anume deocamdata! _________________ da inainte si nu te uita inapoi!
Ultima modificare efectuată de către Alex_lca la Vin Mai 23, 2008 10:28 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Alex_lca
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Andry a scris: | JBL-ul acela este un woofer intr-o incinta Band Pass, cea care ofera cel mai echlibrat raport intre SPL si SQ dintre toate incintele.
Alex_lca, du-te cu tubul tau la un prieten, sau cauta pe cineva dornic sa te ajute sa-ti testezi wooferul si pe alt amplificator, nemultumirea ta poate fi cauzata de amplificator, orice este posibil. Ai kit de instalare a amplificatorului serios? | cablurile sunt streetwires si sincer acesta fiind primul meu "sistem" pe masina nu prea eram informat bine despre toata treaba, acum consider ca mai stiu cate ceva si da cred ca trebuie sa schimb neaparat si cablurile care sunt cam subtiri + ca nu am nici un condesator si mi-am trerminat bateria la masina pt. ca inainte sa iau permisul ascultam muzica cu motorul oprit si ampiflicatorul mi-a halit bateria. _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
Alex_lca
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
acum ma gandesc ce amplificator sa-mi ia si sper sa ma ajutati cu asta pt. ca sunt foarte diferite din punct de vedere al pretului de exemplu acest hifonix http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/TITAN/TXi_4008/ are 400 rms in punte si fata de altele cu aceiasi putere este foarte ieftin si nu stiu ce sa cred, iar la subwoofer sa vad cum se va auzi tubul cu o statie mai puternica si apoi mai vad . Multumesc ca ma-ti facut sa mai inteleg cate ceva. _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|