Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUBWOOFER PT LOGAN !!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e asa. Un sub ar face minuni pe partea de bass, doar ca pentru asta ar trebui sa faci niste incinte sub boxele din spate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andee

Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm...ok, atunci reluam discutia pt ca ma intereseaza Smile am zis, imi doresc un sub micut , nu stiu exact ce putere mi-ar trebui, banuiesc ca 150w ar fi suficient pt ce imi doresc eu. Nu vreau sa cad in extrema cealalta in care am doar basi si mediile abia se mai disting. Revenind la incintele pt difuzoarele de pe spate, de inchis n-am cum sa le inchid...tot ce pot sa fac este sa gasesc un tub din pvc, probabil de la instalatii sanitare cu diametru de 13" si sa-i fac un capac. Insa...acum ceva ani pe cand aveam alta masina am mai facut experienta asta cu 2 pioneer si se auzeau odios. Am renuntat la improvizatia asta. Sicer chiar ma oftic ca nu are difuzoarele in usi. Da-mi o idee cu incintele alea si vad eu cum o pun in practica...
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am timp acum, ca tre sa plec iar la facultate, dar ti-am gasit ceva pe net. Doar asa, ca sa-ti faci o idee. Incintele alea pur si simplu vin in spatele dif-ului. Daca nu intelegi, ne auzim mai pe seara, tot pe forum.
150W pe sub... Laughing La logan? O sa fii surprins sa vezi ca nu se aud. E prea putin.. mai pune. Iti spun din experienta ca o sa fii dezamagit daca nu plusezi.

mac.gif
 Description:
Asa vine incinta.
 Filesize:  11.09 KB
 Viewed:  1102 Time(s)

mac.gif

Sus
andee

Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda, e clar, trebuie neaparat sa ascult un sub intr-un logan sa vad cum sta treaba. intr-o limita decenta, nu e vorba de bani doar ca nu stiu cati w sunt necesari. M-am gandit la subwooferul creative de acasa de 17w de la care vibreaza podeaua si usile la dulap cu dimensiunea a 2 cutii de lapte si am considerat ca 150w si un difuzor de 30cm ar fi chiar ok. E cineva din Tineretului/Timpuri Noi dispus sa-mi arate intr-o seara un sub pe logan? macar sa-mi fac o idee Confused
Ciochy
Pasionat

Data înscrierii: 17/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Dec 10, 2008 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe logan nu se aud bine incinte seled, din proprie experienta nu recomand sealed Very Happy
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Dec 10, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La logan e destul de bine separat habitaclul de portbagaj. Aici e de fapt probl. Merge si sealed si ce vrei tu, doar ca trebuie sa rezolvi problema asta. Solutii sunt... poti ridica spatarul banchetei ceva mai sus, sa ramana loc intre perna si ea.. sa faci un port de bass in luneta... etc. Dar tre sa te gandesti bine. Sunt si multe dezavantaje.
Eu iti recomand putere decenta. Nu 150W.
Sus
dulgheru_ciprian
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: bucuresti /titan

MesajTrimis: Lun Iun 14, 2010 1:28 pm    Titlul subiectului: RE Răspunde cu citat (quote)

andee a scris:
in concluzie, un sub pe logan este inutil, cel putin asa vad eu treaba. Am hertz toate cele 4 difuzoare, si chiar imi plac cum se aud, n-as prea vrea sa stric sunetul cu un sub care ar anula efectiv difuzoarele din spate. voiam sa-mi mai confirme cineva teoria.

glumesti nu ?

Eu am logan si am schimbat pana acum 3 sub.Am inceput cu un mtx 250 w rms apoi alpine 500 rms,urmat de gz 500 rms si acum sunt in cautare de ceva mai puternic.Cel mai multumit am fost de gz si cred ca o sa merg pe gz 30 spl. Toate boxele sunt dls.. si sunt asa de multumit de ele..incat nu le as schimba cu nimik. (dar asta nu inseamna ca as renunta la sub..Doamne fereste !! )

Acum,revin la subiect si iti zic punctul meu de vedere.
"Pe logan ,un sub este inutil " doar daca asculti manele ,lautareasca,jazz, rock,,etc !!

Numai bine !
Sus
Velin

Data înscrierii: 28/Apr/2010
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare.....are cineva pe masina 1 x SPL DYNAMICS XTR ? sau alt model pana in 700 W RMS?dar sa fie din Bucuresti?,sa-l ascultam si noi??????

Asa...Cipriane parerea mea este sa nu te grabesti,inca """Graba strica treaba"""",intai mai intereseaza-te, asculta-le si dupa buy one. Nu face prostia sa-ti cumperi tub,sau pachet - sunt praf!,iti cumperi un difuzor bun + incinta o faci la un baiat ,ai mai multe avantaje la o incinta home-made,o poti face in asa fel incat sa nu (pape mult din spatiu portbagajuui),,,, (pe tema asta o sa mai discutam,si anume unde) parca aveai de 20 mm cablu? o sa treci pe unu de 35 mm cablu de sudura am dat pe 5 M doar 75 lei.

cum ziceam...un mare + pt firma SPL Dynamics,le-am ascultat,sunetu lor e f agresiv si f clar + poti sa dai in ele de le vine rau(accepta putere din amplificator,peste puterea difuzorului ""100-300 ,chiar si mai mult"" ),mai multe ne poate povesti un baiat pe forum care ia dat micutului 1000-1200 W RMS.

PS:Ne mai spunem si noi parerile la o bere,gen...sau 2,3......Numai bine!
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care micut? ca eu in spl xtr de 12" am dat 1500w , cat avea amplifu... cat m-a tinut bateria si cat avea max difu ..
Sus
Velin

Data înscrierii: 28/Apr/2010
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baiatu avea de 10" de aceea i-am zis micut Very Happy oricum, tu ai fost f incantat de SPL XTR si + l-ai avut pe Logan - ar trebuii sa-i spui parerea ta baiatului sa nu faca vre-o prostie, cu prostii de difuzoare,,,mai scoate niste banuti , dar macar isi ia o scula calumea.
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care baiat? ca thread-ul e vechi de 2 ani...
oricum, am fost multumit de xtr, nu ma pot declara Foarte multumit, asa cum ai spus tu... insa pe logan se aude tare...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum