| |
| Autor |
Mesaj |
ionutzs81
Data înscrierii: 23/Aug/2008 Mesaje: 1 Locație: Calarasi
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2008 8:12 am Titlul subiectului: Subwoofer pt un Logan plus amplificator. |
|
|
Salutare, pasionati ai muzicii!
Vreau sa imi pun un subwoofer pe masina, insa sunt prea multe optiuni si nu pot sa imi dau seama care ar fi ce a mai buna tinand cont de raportul calitate /pret. Am un Logan berlina, cu un cd-player JVC si difuzoare magnat...pe fata de 13 si pe fata de 16. Sunt un pasionat al basilor si tocmai de aceea vreau si un un subwoofer. Suma la care as vrea sa ma incadrez ar fi undeva la 800 RON. As mai vrea sa stiu de asemenea daca imi pun subwoofer daca e nevoie sa iau si un condensator pt a sprijinul sistemul electric al masinii. Astept raspunsurile si sfaturile voastre si...va multumesc anticipat!
O zi cat mai buna va doresc! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|