|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mar Feb 26, 2019 6:55 pm Titlul subiectului: Subwoofer rapid |
|
|
Rapiditatea unui sistem sau a unui subwoofer, tine doar de subwoofer insasi? Stiu ca toate componentele au rolul lor intr-un sistem si conteaza fiecare...curent, cabluri, amp. Si mai stiu ca tine si de tipul de incinta (bass reflex de exemplu, pentru ca asta vreau sa cumpar)...dar as vrea sa stiu la ce sa ma uit atunci cand cumpar un subwoofer astfel incat sa am un sistem cat de cat rapid.
Ce inteleg eu prin rapid? Adica sa nu ramana in urma sau sa nu reproduca frecventele intarziat ori sa fie depasit din cauza ca e melodia pea rapida ) (si nu ma refer la time alignment).
Am ascultat recent o masina care intr-adevar era facuta oarecum dupa ureche, iar sub-ul abia se chinuia sa scoata niste joase ok...era o amestecatura intre kick, bassline si toate cele. Nu puteam distinge care-i care ). Canta in acelasi timp cu restul difuzoarelor numai ca am avut senzatia ca nu e destul de rapid incat sa tina pasul cu toate sunetele ) suna cumva ... lenes, se misca greu ori se grabea sa cante tot dar sacrificand calitatea. Vreau sa evit pe cat posibil asta.
Deci din nou intreb... ce ar trebui sa ma intereseze pe mine din specificatii, atunci cand imi doresc un subwoofer rapid (plecand de la premisa ca celelalte conditii sunt indeplinite, adica: contacte bune, curent, cabluri pe masura, amp potent, semnal de calitate din HU etc) ? Exista vreun brand anume spre care m-ati sfatui sa ma orientez pentru treaba asta?
Multumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Mar Feb 26, 2019 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si cei de la Image Dynamics nu au si modele cu incinta de fabrica, nu? _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Dum Mar 03, 2019 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu la brandurile prezente pe la noi...de Image Dynamics nu am auzit si de aia intrebam. _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|