|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
phenomen
Data înscrierii: 31/Ian/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 11:57 pm Titlul subiectului: subwoofer spart |
|
|
salut!!!
de curand am cumparat 2 subwoofere si norocul a facut ca intr-una din boxe sa imi cada telecomanda:))
s-a crapat putin membrana si vroiam sa ma sfatuiti cu ce sa o lipesc. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Feb 01, 2008 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Banuiesc ca e plastic...
Ai putea incerca cu ceva adeziv, sau chiar silicon, de proba. Am vazut multe margini reparate doar cu silicon, deci nu ar trebui sa fie o problema prea mare pe con, atat timp cat adera bine la material  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Feb 01, 2008 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
pune poze daca poti si spune marca/modelul difuzorului.
in general dupa ce e lipita membrana, daca stratul de adeziv e gros o sa afecteze in timp difuzorul,in sensul ca o sa il descentreze.
daca te apuci de lipit foloseste cat mai putin adeziv cu putinta, dar nici sa nu ramana suprafata ne lipita total. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Feb 01, 2008 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | pune poze daca poti si spune marca/modelul difuzorului.
in general dupa ce e lipita membrana, daca stratul de adeziv e gros o sa afecteze in timp difuzorul,in sensul ca o sa il descentreze.
daca te apuci de lipit foloseste cat mai putin adeziv cu putinta, dar nici sa nu ramana suprafata ne lipita total. |
Masa pe care o adaugi nu e chiar asa de mare...daca vrei adaugi una diametral opus si nu mai ai de ce sa iti faci griji  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Feb 02, 2008 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti zic din proprie experienta...
am patit-o de doua ori cu doua modele de difuzoare de casa (membrana din carton sau ce naiba e)...am lipit-o cu poliadez si masa care s-a adaugat a fost suficienta pt a descentra ambele difuzoare.
oricum decat sa il tii spart e mai bine sa incerci sa il "pansezi" _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|