|
Autor |
Mesaj |
maxy
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 7:24 pm Titlul subiectului: subwoofer tub sau "in incinta" ? pentru o duba... |
|
|
salutare... sunt nou ... in "chestile astea" cu sunetu... si am o mica problema.... vreau sa'mi cumpar un subwoofer JBL GTO 1200T cu un amplificator Magnat The Rock 400 ... si... un amic mi-a spus ca in dube(vw transporter .. mai vechi;) ar fi recomandat un subwoofer in incinta... este adevarat?
si inca ceva... e o combinatie buna? jbl cu magnat? adica obtin acelasi bass ca si cum as avea un amplif JBL ? ce'mi recomandati ? |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 2:12 am Titlul subiectului: |
|
|
In orice masina este de preferat incinta trapezoidala celei tub. Mergi pe aceasi configuratie, dar ia GTO1200B. Vei fi sigur multumit.
Asteptam comanda ta!
P.S. Am montat configuratia Rock 400+GTO1200B in VW Transporter 2006 si era RUPERE! |
|
Sus |
|
 |
maxy
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 7:22 am Titlul subiectului: hmm |
|
|
in primu rand mersi pentru raspuns.... in al doilea rand... sunt inca destul de nehotarat... ma gandesc sa mai pun cateva mil si sa ma uit la un amplif the rock 800 cu sub GTO 1200B... si difuzoare DLS MS6... sau ce difuri imi recomanzi ? amestecu asta ar fi bun?(tinand cont ca ascult mai mult muzica de club...) |
|
Sus |
|
 |
aden
Data înscrierii: 16/Aug/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Aug 17, 2006 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o intrebare legata de acest topic...sambata am fost in targ in Vitan si mi-a zis cineva k pe Logan ar suna mult mai bine tuburile de bass decat incintele...este adevarat? si in al 2-lea rand...ce a-ti alege? Megaforce 2120 de la Magnat (sau altceva din gama Magnat?) SAU REF 1200B de la Infinity (sau altceva d la Infinity). Eventual o propunere de statie? Ms mult. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Aug 17, 2006 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
adevarul e ca pe loganul meu am observat ca suna mult mai bine tubul decat pe alte masini mai ales cele cu hayon, dar nu mai bine decat un trapez. deci poate amicul tau a observat acelasi lucru, dar in nici un caz ca ar suna mai bi ne decat trapezul...am avut de toate pe logan si stiu ce zic. |
|
Sus |
|
 |
aden
Data înscrierii: 16/Aug/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Aug 17, 2006 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa-mi recomanzi ceva mai puternic? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Aug 18, 2006 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
sincer? din ce ai zis tu mai sus nu am ascultat decat infinity-ul, si pot sa spun ca suna excelent, si ocupa si mai putin spatiu ca megaforce-ul. ca ampli, depinde ce buget ai, ideal ar fi un monobloc de vreo 350-400 rms la 4 ohmi, dar si o punte de vreo 400W s-ar descurca de minune.. (vezi dls ca23, pot spune din proprie experienta ca se descurca excelent cu orice woofer de 300-350W 4ohmi). si nu uita, deja la watts-ii astia merge si un condensator macar de 1 farad si o instalatie electrica serioasa. |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Vin Aug 18, 2006 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
probabil cine a zis ca tubul suna mai bine in logan decat incinta s-a referit la volum/putere. Loganul fiind in 3 volume, portbagajul e relativ bine izolat si bass-ul ajunge mai greu inauntru decat la un hatchback. Daca vorbim de calitate, de obicei o cutie suna mai bine. Tuburile de multe ori sunt mai galagioase dar unele suna si binisor, de exemplu tuburile JBL seria GTO.
Oricum, nu se poate generaliza numai pe baza unui singur exemplu. |
|
Sus |
|
 |
|