|
Autor |
Mesaj |
alexander Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011 Mesaje: 59 Locație: Otopeni
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum decide propietaru daca il leaga in 4 sau in 8. Recomandat de producator 8 ohm si 4 ohm de catre dl antidotu79 _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | Acum decide propietaru daca il leaga in 4 sau in 8. Recomandat de producator 8 ohm si 4 ohm de catre dl antidotu79 |
multumesc de incurajare, dar eu nu recomand 4 ohmi.
eu am facut teste la 4 ohmi ce s-au finalizat sa zicem cu succes.  _________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Omu aici nu se refera la teste:oops: , omu aici cere o parere despre un difuzor cu care sa-l inlocuiasca pe cel vechi. Deci nu cred ca ar trebui sa-l bagam in ceata cu teste pe 4 ohm dupa care spunem ca nu recomandam 4 ohm. Omu cere pur si simplu o parere si cred ca ar trebui ajutat nu bagat in ceata. _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | Omu aici nu se refera la teste:oops: , omu aici cere o parere despre un difuzor cu care sa-l inlocuiasca pe cel vechi. Deci nu cred ca ar trebui sa-l bagam in ceata cu teste pe 4 ohm dupa care spunem ca nu recomandam 4 ohm. Omu cere pur si simplu o parere si cred ca ar trebui ajutat nu bagat in ceata. |
Nu am folosit niciodata cuvantul "RECOMAND" deoarece nu sunt persoana acreditata, am spus ca am testat cu succes pe amplificarea de z 5500 difuzor de 4 ohmi si ca am ramas placut surprins.
I-am spus treaba asta in cazul in care doreste sa-ti largeasca aria de cautari nu doar la difuoare de 8 ohmi ci si mai jos, insa nu imi place sa fac topicuri elaborate in care sa explic acoperind toata plaja subiectului; scurt si la obiect mi se pare mai concis, numai bine. _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
-Te contrazici singur ai spus ca nu recomanzi 4 ohm doar ai facut un test, pana aici e bine dar dupa citez "I-am spus treaba asta in cazul in care doreste sa-ti(sa isi - scuze de offtopic, nu m-am putut abtine) largeasca aria de cautari nu doar la difuoare de 8 ohmi".
-Omu clar nu vrea decat un test citez "Salut,
De curand mi s-a ars difuzorul de la sistemul Logitech z5500."
-Vrei sa spui ca de aici nu reiese ca ai recomandat 4 ohm pe un amplificator pe care producatorul la facut de la bun inceput pe 8 ohm? Multe amplificatoare de sistem de la logitech cum e z5500 sunt pe 4 ohm sunt deja din fabrica dar nimeni nu garanteaza ca rezista la 2 ohm de exemplu. _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista o vorba/zicala romaneasca in care nu prea credeam pana acum; ea spune asa: "nu te pune cu... alexander ca te bate cu experienta".
Nu dai doi bani pe ce am zis eu cu 4, 8, 15 (sau cat vrei tu) ohmi la sistemul logitech z5500 pe care oricum mai mult decat sa-l asculti nu ai facut, esti doar un ofticos mic ca "nu sti sa vorbeste romaneste" si lumea observa asta si-ti atrage atentia.
Una e sa nu poti face diferenta intre "ati" si "a-ti" (greseala pe care o porti probabil de luni de zile la semnatura de pe forum) si alta e sa folosesti persoana a II-a in loc de a III-a intr-un comentariu fugitiv dat de la munca.
Imi pare rau (sau nu) ca spun asta, dar esti una din acele persoane care mai are de acumulat cunostinte nu doar in domeniul audio.
p.s.: o prima lectie: cand este folosit cu forma negativa, cuvantul "stii" se foloseste cu un singur "i"
exemplu: tu nu sti sa vorbeste romaneste;
daca am omis ceva rog colegii sa completeze _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
E clar ca ai 14 ani sau daca ai mai mult nu ai ce-i 7 ani de acasa. Eu nu te-am jicnit una la mana (nu te cunosc si nu mi-am permis), doua din momnent ce nu ma cunosti nu ai de unde sa sti daca ma oftic sau nu, din punctul meu de vedere e doar un sistem pentru incepatori sau pentru ce-i care nu vor sa isi bata capul cu diverse (amplificatoare si boxe pasive, asta asa pentru tine sa intelegi domnule audiofil) oricum a demonstrat in situatia de fata cat de bun e. E clar ca nu ai habar ce vorbesti in domeniu audio din monent ce nu dai doi bani pe ce ai sustinut sus si tare (si nu mai cu ohmi ci si cu faza cu alt difuzor in incinta de la z5500 oricum nu ai avut dreptate in nimic ce ai zis). Si cu zicala aia Romaneasca cred mai degraba ca ti-se potriveste tie ca o manusa domnule arogant.
p.s si ce am postat pe forum a fost tot de la servici si tot fugitiv _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | E clar ca ai 14 ani sau daca ai mai mult nu ai ce-i 7 ani de acasa. Eu nu te-am jicnit una la mana (nu te cunosc si nu mi-am permis), doua din momnent ce nu ma cunosti nu ai de unde sa sti daca ma oftic sau nu, din punctul meu de vedere e doar un sistem pentru incepatori sau pentru ce-i care nu vor sa isi bata capul cu diverse (amplificatoare si boxe pasive, asta asa pentru tine sa intelegi) oricum a demonstrat in situatia de fata cat de bun e. E clar ca nu ai habar ce vorbesti in domeniu audio din monent ce nu dai doi bani pe ce ai sustinut sus si tare (si nu mai cu ohmi ci si cu faza cu alt difuzor in incinta de la z5500 oricum nu ai avut dreptate in nimic ce ai zis). Si cu zicala aia Romaneasca cred mai degraba ca ti-se potriveste tie ca o manusa domnule arogant. |
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine: nu-i am pe cei 7 de acasa, dar cu gramatica limbii romane ma descurc binisor.
Uite, pt a incerca sa-ti explic putin ce am vrut exact sa spun, chiar daca tu ai inteles gresit:
-amplificarea de la logi z5500 am testat-o cu succes pe 2 difuzoare (ambele la 4 ohmi)
- "am testat-o cu succes" inseamna ca a rulat muzica pe sistemul audio in aceleasi conditii in care rula cu difuzorul original FARA INCINDENTE, si anume timp de cateva ore cu volumul la maxim (petreceri, la mina acasa, etc)
- nu am folosit niciodata exprimarea RECOMAND in postarile de mai sus pt ca nu sunt nici producator de logi z5500, nici persoana atestata care sa poata garanta cu vreun certificat cele spuse
- cand cineva foloseste in exprimare "recomand" inseamna ca este sigur 100% pe ce spune si si-ar asuma cele spuse
- nu recomand folosirea unui altfel de difuzor decat cel original, dar am facut teste cu SUCCES si cu alte difuzoare (am raspuns in postare exact asa cum mi-as fi dorit sa mi se raspunda si mie, sa mi se ofere alternative, chiar daca nu sunt conform producatorului, ai fi uimit cati de pe aici nu tin cont de sfatul producatorului)
exact asta am spus si mai sus dar cu mai putine cuvinte, sunt o persoana foarte lenesa carei ii este sila sa si vorbeasca, asta ca sa nu mai vorbim de scris...
scuze daca te-ai simtit JIGNIT, insa chiar faci mari greseli gramaticale si lingvistice, iar mie personal nu-mi plac oamenii astia, inca odata scuze _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma intereseaza parerea ta "gramaticala si lingvistica" scriu in graba pentru ca nu imi permite timpul si poate ca am si "probleme gramaticale si lingvistice" dar nu cred ca esti tu in stare sa faci pe profesorul cu mine (nu suntem pe un forum de gramatica). Ai deviat mult de la subiect.Citez "amplificarea de la logi z5500 am testat-o cu succes pe 2 difuzoare (ambele la 4 ohmi)" cand spui ambele la 4 ohmi se intelege ca fiecare din ele are 4 ohm(asta ca sa nu te vad ca spui dupa cele doua difuzoare impreuna au 4 ohm), doua difuzoare de 4 ohm pe o singura iesire dintr-un amp nu le poti lega decat la 2 ohm sau 8 ohm niciodata 4 ohm amandoua(cu asta ai demonstrat cate cunostinte in domeniu audio ai).Indiferent ce o-sa mai spui nu am sa fac altceva decat sa te ignor. Domnule audiofil/profesor gramatical o seara buna ! _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | Citez "amplificarea de la logi z5500 am testat-o cu succes pe 2 difuzoare (ambele la 4 ohmi)" cand spui ambele la 4 ohmi se intelege ca fiecare din ele are 4 ohm(asta ca sa nu te vad ca spui dupa cele doua difuzoare impreuna au 4 ohm), doua difuzoare de 4 ohm pe o singura iesire dintr-un amp nu le poti lega decat la 2 ohm sau 8 ohm niciodata 4 ohm amandoua(cu asta ai demonstrat cate cunostinte in domeniu audio ai).Indiferent ce o-sa mai spui nu am sa fac altceva decat sa te ignor. Domnule audiofil/profesor gramatical o seara buna ! |
Chiar si tu ai dedus corect: "cand spui ambele la 4 ohmi se intelege ca fiecare din ele are 4 ohm" - CORECT
Acum ai de gand sa repeti tot ce am spus? nu conteaza cate difuzoare ai legate atata timp cat impedata = 4 ohmi (chiar daca in cazul meu era vorba de 2 difuzoare la 4 ohmi pe care le-am testat separata, unul dupa altul)
Iar faptul ca ai scris in graba nu te scuza de lipsa de cunostinte.
Tot ce pot sa deduc este ca esti o persoana superficiala si aroganta, daca dupa luni de zile nu ai reusit sa vezi ca in semnatura ta exista o greseala atat de evidenta.
Faptul ca stii sa scrii nu te face profesor, insa faptul ca nu sti sa scrii te face totusi... nestiutor de carte, iar daca o persoana are lacune despre Limba Romana nici nu vreau sa ma gandesc in toate celelalte domenii cum se descurca. _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca aveai macar putine cunostinte audio si gandeai putin ca 4 ohm in serie cu 4 ohm rezulta 8 ohm deci ai fi putut sa le legi pe amandoua.Poate ca pe partea gramatica esti ok dar pe partea de cunostinte in domeniu audio lasi de dorit.Si exact cum ai zis si tu, e o vorba Romaneasca desteptu cedeaza primul.Nu te simti in repaus? _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | Daca aveai macar putine cunostinte audio si gandeai putin ca 4 ohm in serie cu 4 ohm rezulta 8 ohm deci ai fi putut sa le legi pe amandoua.Poate ca pe partea gramatica esti ok dar pe partea de cunostinte in domeniu audio lasi de dorit.Si exact cum ai zis si tu, e o vorba Romaneasca desteptu cedeaza primul.Nu te simti in repaus? |
Dar pe mine nu ma intereseaza 8 ohmi!!!!! eu am sustinut teoria cu cei 4 ohmi, tu macar citesti ce-ti scriu sau esti atat de mult orbit de furie incat iti doresti neaparat sa ma faci sa arat prost pe un spatiu virtual public?
Daca erai cat de putin interesat de subiect ai fi aflat ca cele 2 difuzoare erau diferite (alta marca, alt model, alta putere) singurul lucru comun era impedanta (2*2 ohmi FIECARE)
Am inteles ca nu scrii cum trebuie, dar nici cand cineva iti scrie corect nu esti in stare sa procesezi?
Sper sa ne vedem cu bine la prima competitie (daca se respecta traditia aceasta va fi aproape de tine, la bucuresti) sa iti explic mai pe sleau cum sta treaba cu z5500. _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu o-sa fiu plecat din tara cu siguranta am sa vin macar sa vad care-i treaba cu z5500 ca tare curios sunt. Si poate imi dai si mie niste meditati gramaticale. _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexander a scris: | Ma faci sa repet intrebarea, nu te simti in repaus? |
De obicei cedeaza lasul sau cel fara argumente.
daca tot crezi in vorbe romanesti (au abia asta seara am inceput sa ma incred putin in cea cu "lasa prostul ca te bate cu experienta" - desi ma cam indoiesc de ea)
Se mai zice ca banii nu aduc fericirea (nu cumva esti si din categoria asta)
Sau mai degraba ai spart oglinda si esti in cei 7 ani de ghinion;
Sa mai continui sau sa cedez si eu?
stiu, deloc galant din partea profesorului _________________ ever and ever
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bani am multumesc lui Dumnezeu si ii fac pe barba mea nu am de la mama sau tata, ca asa cum crezi tu ca sunt am terminat ceva care nu toti pot sa ajunga pana acolo,vorba asta Romaneasca lasa prostul ca te bate cu experienta nu ma simt catalogat, faza cu oglinda ma lasa rece nu cred in dastea si las nu sunt nu imi sta in fire.Faza cu repaus e clar ca nu ai inteles nimic din ea.Domnule profesor/audiofil iti mai spun odata o seara buna daca vrei continuam maine seara trebuie sa plec. Oricum sa nu crezi ca mi-am schimbat parerea despre jicniriile tale. _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
|