Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subwoofer+amplif+condensator pt. Logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ady78

Data înscrierii: 10/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 12:33 pm    Titlul subiectului: subwoofer+amplif+condensator pt. Logan Răspunde cu citat (quote)

Sal as vrea si eu niste pareri (sfaturi) , nu sunt prea decis
subwoofer+amplif+condensator = max 1500RON
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Stinger/SC201MNC/

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Kit_amplificator_Dietz_20mm/

hai noroc
Sus
ady78

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu la statia asta ma gandeam http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/CS300.1/
iar ca sub nu stiu ce sa aleg intre gto 1204 bp si 1204br
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia data de tine are doar 200W in 4 ohmi Wink
ai incredere in ce ti-am recomandat,nu o sa regreti Twisted Evil

ce masina ai ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Logan. zice in titlu. oricum sunt de acord cu O&G, un loud pack bass deluxe e f bun pe logan. aproximativ asta am si eu tot pe un logan. daca ti se pare prea scump amplificatorul, o afacere buna e RX44, e putin mai scump ca JBL-ul dar e pe 4 canale, cu 2 punti ceva mai puternice decat 75.2, deci poti pe viitor sa mai adaugi un subwoofer, sau sa amplifici o pereche de difuzoare puternice. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_44/
Sus
ady78

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci pentru raspunsuri , acum mi am facut o idee mai ramane sa iau salariul Smile
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 6:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o singura mentiune:
in loc de condensator ia o baterie deep-cycle, macar un spv35 care iti garantez ca tine loganul si sistemul audio in carca fara probleme si care e cu mult mai utila decat condensatorul
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sper ca te referi la spv35 pus in paralel cu cel original, cu inlocuirea lui cu totul. va fi deepcycle, dar totusi, 35Ah...si daca mai are si DCI....
Sus
pesteimputit
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu folosesc de 1 an si jumatate un spv35 ca baterie pricipala pt un Scenic 1.9dCi. nu stii ce pot face bateriile astea micute.
ma refeream ca baterie principala btw
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa-si ia deepcycle ... da sa si gaseasca.
Sus
pesteimputit
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a ajuns transportul stinger in tara, pt asta garantez eu!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

confirm, marfa Stinger a ajuns in tara joi DAR e inca in vama si va iesi cel mai probabil luni.
Din ce stiu acum e vorba doar de bulk pack-uri. Aflu maine exact ce a mai venit.
Sus
ady78

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca am sa ramana la: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Power_P1222/ asta daca gasesc si cutie pentru el
isi merita diferenta de bani?
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un difuzor bun pentru banii aia cu un plan pentru cutie te ajut eu in momentul care ti l cumperi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum