| |
| Autor |
Mesaj |
_gio_
Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 12:26 pm Titlul subiectului: subwoofer+amplificator Logan |
|
|
Salut. Am un Logan Laureate cu un Kenwood kdc-4534y 4x50w si 4 buc DLS 225 13" 50W RMS. As vrea sa-i pun un subwoofer si un amplificator. Din ce am gasit eu pe aici prin Constanta (ma intereseaza si montajul pentru ca eu unul habar nu am) am de ales intre doua variante:
1. Focal BombA 20-A1
2. Magnat Streetracer Bass Pack
As avea cateva nelamuriri: merge sub-ul cu difuzoarele de 13 sau trebuiesc schimbate si alea? Trebuie facuta neaaparat antifonare? Daca da unde anume? Am mai citit pe undeva ca la Logan ar trebui facut cumva ca sa comunice portbagajul cu habitaclul ca sa se auda bass-ul ca lumea, o varianta fiind sa las gaurile de la difuzoarele din spate libere. Asa e sau merge cu difuzoarele puse?
Eu unul tind spre Focal-ul ala pentru ca ma intereseaza mai mult calitatea nu sa zdrangane tabla pe masina. Mersi mult |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|