Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subwoofere in logan. in interior....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 8:13 pm    Titlul subiectului: subwoofere in logan. in interior.... Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu sa-mi bag niste woofere micutze in logan. chestia e ca nu le vreau in portbagaj ca imi zdrangane toate alea si mare parte din bass e blocat de bancheta din spate. asa ca vreau 2 woofere micutze sub scaune. ce credeti ca ar incapea acolo? ce recomandatzi? si-a mai pus cineva? eu ma gandeam la ceva de 8" dar nu stiu daca or avea loc... sau sa merg pe pioneer-urile alea free-to-air? da' alea sunt de 10"... ma rog... dak n-ar avea nevoie de incinta ma gandesc ca ar fi mai usor de montat acolo.
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm ... exista si aceasta posibilitate !
eu zic ca niste incinte custom din fibra ... care sa se intinda si in zona locului pt picioarele pasagerilor din spate ( subul pozitionat sub scaun ) ar fi rezolvarea excelenta pentru problema ta !

acum depinde si ce asteptari o sa ai de la 2X10 inch ! Razz

numa bine !!!

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing incinte custom din fibra.... cred ca mai bine imi sta cu sub in porbagaj.... cine stie cat e o incinta de fibra Embarassed si... asteptari.... cred ca oricum se va auzi mai bine decat din portbagaj Smile
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta sgur asai !
dar ce sa faci .. tu ai vrut compromis nu eu !
Cool

Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai bun... si alea free-to-air daca le bag sub scaun? ce poate sa iasa? credeti ca se vor auzi naspa?
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

naspa ... ?

Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cum sa explic naspa.... poate daca zic "incorect" sau.... "incet" sau... nu stiu.... oricum nu ca un subwoofer.... asta am vrut sa spun...
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

man ... nu te poti astepta de la un free ... la minuni !
si oricum ... masina nuti permite in locul ala montaj de free ...
dc vrei free poti monta pe politza ... si sa folosesti portbagajul ca incinta ... dupa cel insonorizezi corespunzator !

asta este parerea mea !

Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

shocalipticul are dreptate, free air nu inseamna ca il poti pune pe bancheta din spate si sa te astepti sa scoata vreun sunet!

incinte sub scaune, nu cred ca e loc, nu stiu daca sunt 15 cm acolo. Baga o incinta sub bord, e loc destul, si ramane loc si pentru picioare.

Am eu 2 incinte sealed pentru logan, facute sa intre in spatel stopurilor, le tin in casa, ca nu mai merg cu loganul! nu le vrei? Practic portbagajul iti ramane gol golut, trebuie doar coarba si cricul sa le iei de acolo si sa le tii intr-o chestie, ceva Smile
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin, mersi de idee, dar nu vreau sa mai am sub in portbagaj... fie ca e in mijloc, fie ca e in spatele stopurilor... imi zdrangane usa de la portbagaj si nu-mi place.. d-asta vreau in interior... .sa nu mai am nevoie de atata putere sa aud ceva, si nici sa nu mai am ceva intre mine si sunet Very Happy
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rezolvi zgomotele neplacute cu insonorizant. am vazut cutiile facute de dorin, arata foarte bine si ocupa putin spatiu. eu zic ca sunt o solutie foarte buna la problema ta.
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca de banii pe care-i dau pe insonorizant pot sa-mi fac incinte de fibra de sticla... si ies si mai misto Embarassed
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

offtopic@dorin kt vrei pe incintele alea 2 Very HappyVery Happy ?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum