Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwooferul nu se integreaza in sistem
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Andrew18

Data înscrierii: 20/Apr/2012
Locație: Focsani

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2015 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E si setat sa dea semnal de SUB pe RCA-uri...
Cred ca pana la urma trebuie sa caut un amp pentru sub care sa aiba LPF mult mai jos si amplificatorul pe care il am acum sa il folosesc pentru componentele fata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2015 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai grija, ca sa pui sw-ul pe la 35-40hz tre' sa ai componente capabile sa-ti preia de la 50hz altfel vei ramane c-o gaurica intre midbass si sw.
Andrew18

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2015 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In timp o sa fac si o insonorizare, daca nu reusesc componentele sa coboare pana acolo. Ele canta binisor la 50hz si acum.
Urmatorul pas va fi sa caut un ampli pentru sub cu lpf sub 50hz. Ceva marci dupa care sa ma uit la SH? Sa exclud firme gen Magnat, Mac? Pentru ca astea sunt printre cele mai numeroase la preturi mici. Nu am sa dau o gramada de bani pe unul nou pentru ca nu vreau sa coste mai mult decat intreg sistemul Laughing
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2015 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CautĂŁ un hifonics sau helix. Alea le gĂŁsești ieftin la sh.
Andrew18

MesajTrimis: Joi Sep 10, 2015 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buuun. Deci intre timp m-am mai jucat si am facut urmatoarele: Twisted Evil

1) Am dat comanda de niste insonorizant la un magazin de vopseluri auto, gen dynamat, stp, etc. Nu e aluband. Doamna de acolo zicea ca a avut cu o foaie neagra ( Question ), dar a zis ca imi poate aduce si cu foaie de aluminiu. E vreo 26lei foaia cu chestie neagra si 32lei cea cu aluminiu. Dimensiuni, 1 metru si ceva pe 50cm si ceva, sau pe acolo, nu mai retin exact. Am sa imi iau vreo 3-4 foi de genul si eu zic sa imi ajunga. In plus am vazut ca mai avea la 3kg pasta fonoabsorbanta, 24lei. Mai are rost sa mai iau si asa ceva?

2) Astazi eram tare tare curios sa vad cum suna difuzoarele mele amplificate. Le-am conectat temporar la amp-ul subwooferului si, minune! Sunau wow! Shocked Prima data am conectat componentele din dreapta si se auzeau net mai tare decat cele de pe stanga ramase pe player. Aveau si ceva mai mult bas si claritate ridicata. Mediile erau mult mai pronuntate, Inaltele la fel. Volum de te dadea afara din masina. Daca puneam Bass Boost pe 2 deja aproape ca nu mai aveam nevoie de sub Razz , dar nu puteam ridica volumul prea mult pentru ca intrau mid-basii in clipping pe frecvente joase. Pe langa asta se auzea putin ca si cum ar fi cantat asa, in "gol". Ca intr-un butoi. Asta banuiesc ca era din cauza lipsei insonorizarii.

Cand imi vine si insonorizantul am sa deschid un topic la prezentari sisteme cu montajul si pareri de dupa. Va multumesc pana acum pentru sugestii si ajutor si sunteti liberi sa o faceti in continuare. Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum