Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sugestie montare boxe vw

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mihai.onu94

Data înscrierii: 12/Mar/2016

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2018 6:03 pm    Titlul subiectului: sugestie montare boxe vw Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am primit cadou un set de difuzoare focal rcx-165 (e ceva de capul lor?) si am o dilema in vederea montarii lor. Masina in cauza este un vw new beetle, adica un golf 4 in 2 usi. Sistemul stock al masinii e format din ce am gasit eu pe internet din 2 boxe de 16.5 in fata cu tweetere in stalpi si in spate 2 difuzoare de 16.5 cu tweetere integrate (presupun ca sunt coaxiale). Boxele noi vreau sa le montez pe fata pentru ca acolo una veche oem si-a dat duhul, insa acestea sunt coaxiale. Dupa montaj, va functiona si tweeterul integrat sau trebuie tras un cablu separat pentru el? Playerul este cel oem al masinii.
De asemenea, sa las active si tweeterele oem din stalp sau trebuie sa le anulez deoarece sunetul per total va fi prea inalt si fara bass?
Din pacate, dupa cum am spus, boxele au fost cadou si nu am avut cum sa aleg, insa si in cazul in care ar fi fost un sistem component, tweeterele oem din stalp sunt foarte greu de inlocuit si necesita taierea grilei si modificari care la final nu au aspect prea placut. Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dieselstorm
Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017
Locație: Ialomita

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2018 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandat este ca tweeterul sa cante din stalp, sa vina sunetul din fata, nu de la picioare. De regula la vw tweeterul are mufa comuna cu mediile si cred ca mai bine il anulezi si legi dif-urile noi cum trebuie.

Da, acele Focal-uri sunt ok, mai ales ca nu le amplifici. Or sa sune bine.

mihai.onu94

Data înscrierii: 12/Mar/2016

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2018 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspuns. Cel mai probabil asa voi face, voi anula tweetere oem pentru ca deja mi se pare unul dintre ele se aude mai incet. Sper sa ajung sa le montez in curand.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dieselstorm
Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017
Locație: Ialomita

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2018 3:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu la Bora mea am inlocuit tweeter-ele. M-am chinuit mai mult sa le scot pe cele vechi decat sa le montez pe cele noi Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum