Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sugestie pentru clientii "be loud!"-ului

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Malakay

Data înscrierii: 22/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 4:14 pm    Titlul subiectului: Sugestie pentru clientii "be loud!"-ului Răspunde cu citat (quote)

Inainte de a cumpara ceva de aici, e bine sa va duceti direct la ei la sediu (deoarece la telefon, nu e nimic sigur ...) si sa intrebati daca sigur e valabil ceea ce scrie pe site.

"De ce?" intrebati ...
Am cumparat un pioneer mp2020.
Inainte de a-l cumpara m-am uitat pe site si am vazut ca era identic cu mp3900. doar ca mp2020 era model mai nou (din 2008).
Vroiam sa iau mp3900 deorece are un prieten si mi-a placut .. dar am zis sa cupar mp2020 ca arata mai bine si e model mai nou (avand aceleasi caracteristici cu mp3900)
Dupa 2, 3 zile, cand vreau sa-l montez, obesrv ca nu are intrare pre-out RCA stereo (2,2V).
Sun la vestitul nr de telefon ... raspunde cineva ... ii zic problema ... nu stie ... imi da pe altcineva ... ii zic problema ... si a zis pe site nu scrie asa ceva.
Pana ajung acasa desigur ca au updatat siteul, pretul schimbat, caracteristicile reale...

Citind pe site ... vad ca poti returna produsul in 10 zile cu anumite conditii.
Sun la telefon ... raspunde cineva ... ii zic problema ... nu stie ... imi da pe cineva de la vanzari ... ii zic ca vreau sa returnez produsul si ca nu au trecut decat 6 zile de la achizitionare inca nu trecusera 10 ... timp de vreo 5 minute imi pune intrebari (daca e montat mp3-ul ... daca e intreg ... daca am tot ce-mi trebuie pentru a-l returna) ... dupa ce raspund la toate intrebarile .. se gandeste el sa-mi zica ca sti ... pe site e o greseala ... stai sa vezi ca defapt nu sunt 10 zile ... sunt 48 de ore.

Nush de ceilalti ... bafta voua daca va mers bine cu beloud dar pe mine nu ma vezi mai vedea cumparand de aici ... nush ce sa zic ... dar cand aud de returnarea produselor fac crize ... a mai patit un prieten cu o statie mai demult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pidigi
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu te-ai uitat la site-ul producatorului ce stie sau ce nu stie Pioneerul?Nu trebuia sa dai numai un singur click pe "detalii produs"...

Cu 10 zile si 48 de ore,imi pare rau,si pt tine si pt BeLoud ca nu asa le stiu pe ei.Si in acest moment scrie ca in 10 zile poti sa returnezi produsul cumparat.Ar trebui un update,ceva...
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie mi se pare normal daca nu esti sigur de niste chestii sa intrebi pe forum

sau cand cumperi ceva sa te uiti la mai multe descrieri sa vezi daca sunt la fel

trebuia si tu sa te uiti la site-ul producatorului

Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite ce scrie jos la fiecare produs :

"Be-loud.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori.
Fotografia produsului X are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala."

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci parerea mea e sa ne consultam un pic inainte de a cumpara un produs

fie el car audio sau altul

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2008 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. returnarea unui produs este posibila in 10 zile in conditiile in care tranzactia a fost efectuata in regim de comert electronic. Dvs ati cumparat produsul de la noi din magazin.
2. Nimeni de la noi nu cred ca v-a spus ca 2020 este similar cu vechiul model 3900. Daca da, cine anume?
3. 2020 nu are preout RCA si de la prima afisare a produsului pe site acest detaliu a fost specificat corect. Noi stiam acest lucru cu 2 luni inainte de a primi pe stoc gama 2008.

Va urma reply-ul lui Vlad, persoana cu care ai discutat toate cele de mai sus. Versiunea lui e un pic diferita fata de a ta.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2008 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema este urmatoarea. Specificatiile DEH-2020-ului nu au fost modificate niciodata, stiu asta sigur pentru ca eu personal le-am facut. DEH 2020-ul nu este si nu va fi identic cu 3900MP-ul, ci este echivalentul direct al serieri 29XXMP de pe 2007, cu design schimbat si cu iesirile RCA scoase. Poate ca sunt un pic subiectiv, dar nu imi place sa aud formulari gen "au schimbat specificatiile" mergand pe ideea "hai sa incerc, ca poate tine".

Parearea mea sincera, si daca nu este corecta astept cu interes opiniile celor ce ma pot contrazice, este ca Be-Loud a incercat, incearca si va incerca in continuare sa asigure maximul de satisfactie clietilor sai. Cu toate astea, trebuie respectati niste termeni prestabiliti. Legea romana obliga existenta unui termen de returnare de 10 zile pentru toate tranzactiile efectuate prin curier, nu la comert clasic, cum este cazul tau - produs cumparat din magazin.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2008 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In acest moment in cache-ul google se afla o versiune a acestei pagini din data de 14 februarie:

http://209.85.135.104/search?q=cache:f0fjUKQIXsEJ:www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2020MP/+pioneer+2020&hl=ro&ct=clnk&cd=4&lr=lang_ro&client=opera

Asadar, se poate vedea ca pe 14 februarie specificatiile afisate erau aceleasi cu cele din ziua de azi si nu se mentiona nimic de preout RCA.

Sfatul meu prietenesc pentru toata lumea (din calitatea de forumist si atat): cascati ochii!!! Smile eu asa fac de obicei cand cumpar ceva si cand nu o fac, regret dupa.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum