|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
M1tza1
Data înscrierii: 01/Aug/2015 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2015 10:33 pm Titlul subiectului: Sugestie Subwoofer auto |
|
|
Salutare tuturor, am mai luat informaĂŸii de pe acest forum Âși m-am gĂąndit sĂŁ vĂŁ cer vouĂŁ pĂŁrerea despre o anumita "problemĂŁ":
Am un Volkswagen Passat an 2000, pe el nu am ĂźncĂŁ difuzoare, am pe faĂŸĂŁ din fabricĂŁ dar nu sunt bune (sunt sparte, bĂąrĂąie) Ăźn rest nimic. Ce vreau sĂŁ fac?
Vreau sĂŁ pun difuzoarele originale ale maÂșinii ( Blaupunkt de 16,5 cm, 4 Ohm + tweetere, nu Âștiu ce putere au) Âși dupĂŁ care sĂŁ cumpĂŁr un Subwoofer de Bass pe acesta m-am fixat: http://www.titanicshop.ro/auto-imobil-ieftin/5962/subwoofer-auto-pioneer-ts-wx304t/
La casetofon ĂźncĂŁ nu m-am gĂąndit Ăźl am pe cel al maÂșinii Âși m-aÂș gĂąndi sĂŁ iau un cd player-magazie: http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/magazie-cd/cd-player-magazie-1-cd-vw-a172855861
Vreau sĂŁ Âștiu dacĂŁ am ales bine acel subwoofer(cred cĂŁ este foarte bun, acel este preĂŸul Ăźn care vroiam sĂŁ mĂŁ Ăźncadrez la subwoofer) Âși ce-mi mai recomandaĂŸi referitor la casetofon, sĂŁ iau acel cd player-magazie Âși sĂŁ iau un filtru bass,
sau sĂŁ iau un Casetofon bun?? Cred cĂŁ s-ar auzi foarte bine cele 4 din portiere Âși acel subwoofer, cred cĂŁ l-am ales foarte bine, caracteristicile care le are sunt printre cele mai bune cred
AÂștept pĂŁreri! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 20, 2015 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand, cumpara un sistem decent de boxe pt fata, insonorizare portiere fata ( dc iti mai raman bani) acum depinde si dc vrei sa il amplifici..de recomandat e sa il amplifici.
Propui un sub, dar nu știu dc ai amplificator pt el:)
Varianta cu magazia de cd este ok, dar nu cred ca va citi mp3. Pe spate s-ar putea sa nu ai deloc boxe si nici iesiri din radio pt spate.
Mai bine iti iei 2 perechi de sisteme si le amplifici, s-ar putea sa nu mai ai nevoie de sub.. |
|
| Sus |
|
 |
M1tza1
|
Trimis: Dum Sep 06, 2015 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | In primul rand, cumpara un sistem decent de boxe pt fata, insonorizare portiere fata ( dc iti mai raman bani) acum depinde si dc vrei sa il amplifici..de recomandat e sa il amplifici.
Propui un sub, dar nu știu dc ai amplificator pt el:)
Varianta cu magazia de cd este ok, dar nu cred ca va citi mp3. Pe spate s-ar putea sa nu ai deloc boxe si nici iesiri din radio pt spate.
Mai bine iti iei 2 perechi de sisteme si le amplifici, s-ar putea sa nu mai ai nevoie de sub.. |
Nu s-a inteles, eu vreau sa-mi pun in toate cele 4 portiere difuzoare originale, dupa care sa iau acel subwoofer si sa-l amplific, nu inteleg de ce ai raspuns pentru ca acel subwoofer este pasiv si obligatoriu trebuie amplificat, amplificatorul il vreau special pentru subwoofer pentru ca nu ma intereseaza sa amplific difuzoarele,
reformulez intrebarea: Trebuie sa iau casetofon nou (pana in 350-400 lei) sau sa atasez acel cd-magazie la casetofonul original???(Pentru o claritate crescuta, daca trebuie casetofon ce mi-ati recomanda pana in 350-400 lei?)
Si o noua intrebare, ce amplificator mi-ar trebui pentru acel subwoofer pentru ca vreau claritate si profunzime, din ce m-am documentat eu pe internet, cele mai bune subwoofere sunt cele care sunt pasive (cele care nu au statie incorporata dar amplificate bineinteles de o stiatie) si cele care sunt patrate (sa spun asa) cele tip tub sunt mai putin bune si tot din ce m-am documentat eu, un subwoofer trebuie sa poata cobora intr-o frecventa foarte joasa, acesta ales de mine are punctul minim 10 Hz si 98 dB ceea ce cred ca este foarte bine, astept raspunsuri si sugestii de orice fel, dispun pana in 600 de lei pentru casetofon si difuzoare si pentru subwoofer inca ma mai gandesc, ASTEPT SUGESTII! |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Sep 06, 2015 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu ai venit aici sĂŁ ceri sfaturi iar acum ii dai peste gurĂŁ pt. sfaturile date? PĂŁi atunci cumpĂŁrĂŁ ce vrei și nu mai Ăźntreba pe forum. El ti-a oferit o variantĂŁ foarte bunĂŁ cu un sistem pe fațĂŁ amplificat sau nu si uși insonorizate + un sw Ăźn portbagaj dar tu vrei neapĂŁrat 4 boxe Blaupunkt și un player care abia prinde radio.
10hz si 98dB...... Din ce te-ai interesat tu pe net, mai ai de interesat. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
M1tza1
|
Trimis: Joi Sep 10, 2015 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
) Dau peste gura?? De ce raspunzi asa revoltat?? Am omorat pe cineva?? ) Cand am scris in topic ca pe fata am difuzoare dar sunt "bulite" iar pe spate nu am deloc DAR vreau sa-mi pun, el vine cu reply si spune ca pe spate s-ar putea sa nu am )) si tu esti ala revoltat?? Casetofon care abia prinde radio?? Pai eu am spus ca aștept sugestii, ce parte nu ai inteles? Am scris ca ma gĂąndesc sa iau acel "cd-magazie" care se ataseaza la casetofonul original si pot asculta muzica de pe un cd, intelegi dumneata, dar bineinteles ca este doar o varianta am mai spus ca sunt dispus sa cheltui undeva la 350-400 Lei pe un casetofon bun. Se vede ca-i forum de romani. A si ĂźncĂŁ ceva, ai link-ul la subwoofer in topic, spune absolut tot despre acele caracteristici De ce nu sunt bune???? Zi asa dupa mintea ta, astept raspuns, lumineazĂŁ-mĂŁ. |
|
| Sus |
|
 |
M1tza1
|
Trimis: Joi Sep 10, 2015 7:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| M1tza1 a scris: | ) Dau peste gura?? De ce raspunzi asa revoltat?? Am omorat pe cineva?? ) Cand am scris in topic ca pe fata am difuzoare dar sunt "bulite" iar pe spate nu am deloc DAR vreau sa-mi pun, el vine cu reply si spune ca pe spate s-ar putea sa nu am )) si tu esti ala revoltat?? Casetofon care abia prinde radio?? Pai eu am spus ca aștept sugestii, ce parte nu ai inteles? Am scris ca ma gĂąndesc sa iau acel "cd-magazie" care se ataseaza la casetofonul original si pot asculta muzica de pe un cd, intelegi dumneata, dar bineinteles ca este doar o varianta am mai spus ca sunt dispus sa cheltui undeva la 350-400 Lei pe un casetofon bun. Se vede ca-i forum de romani. A si ĂźncĂŁ ceva, ai link-ul la subwoofer in topic, spune absolut tot despre acele caracteristici De ce nu sunt bune???? Zi asa dupa mintea ta, astept raspuns, lumineazĂŁ-mĂŁ. |
P.s. Unde i-am dat peste gura??? I-am reamintit ce vreau sa aflu de pe acest forum, nu sa-mi spuna ceea ce deja stiu, i-am spus eu "bai ai dat un rĂŁspuns de tot rahatu, mai bine nu raspundeai", nu nu i-am spus, te rog lasa-i pe altui sa rĂŁspundĂŁ, sa mĂŁ lumineze. |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2015 2:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu as da 500 pe subwooferul ala nici sa ma omori...si ce claritate si profunzime vrei tu de la ala?
Parerea mea , ia ti unu SH si "patrat" ( BR sau Sealed ), pocnitori de "tunuri" gasesti si la 100-150 lei .
Sau un difuzor de doamne ajuta si iti faci incinta pt el .
Vorba lu`VanIIa, imi place ca ceri sfaturi dupa care tot tu spui ca ii bun:))
"caracteristicile care le are sunt printre cele mai bune"
" acesta ales de mine are punctul minim 10 Hz si 98 dB ceea ce cred ca este foarte bine" - astea 2 m au facut sa rad
Referitor la intrebarea Daca iti trebuie alt casetofon, daca vrei sa il pastrezi pe cel original iti trebuie adaptor Hi-Low (iei semnal de la boxele spate,pe care observ ca nu le ai) ca sa iti pui si "subwoofer de bass"(sa nu gresesti sa iti pui subwoofer de inalte ) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|