|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: Sugestii boxe spate matiz |
|
|
Am un matiz, model Euro 3, fara casetofon, cu boxe fata deja montate, dar sigur le schimb + cel mai important , cu garantie, pe care vreau s-o pastrez !
O sa-mi iau in curand boxe si casetofon. Am ajuns la hotararea ca HU o sa fie Pioneer 40MP ( era si un clarion luat la tinta dar niste oameni amabili mi-au recomandat pioneer) , boxele de pe fata o sa fie DLS Classic C4 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C4 , sunt de 10 cm, dar am inteles ca se aud foarte bine fara amplificare.
Ce boxe ar fi in ton pentru spate ? Am avut o tentativa sa folosesc boxe ovale de 4x6" , gasisem un model de la Infinity , 40 W, dar mi-a spus mai multa lume ca nu o sa am aproape deloc bass, daca le pun pe lataral, si nu tai polita.
Deci, o sa tai polita, si o s-o inlocuiesc cu una din PAL sau mdf (nu stiu sigur ce este mdf, dar am vazut ca se vorbeste foarte des pe aici de acest material). As fi vrut niste JBL CS3196 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/ . Sunt bune ? Sau imi recomandati altceva? Ceva sa se auda frumos fara amplificare, doar de la HU.
Pe viitor poate o sa fie si un sub in portbagaj , dar atunci o sa va stresez cu un alt topic. Acum ma limitez la ce-am scris mai sus.
Va multumesc ! |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
dap, sunt foarte ok.  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
aden
Data înscrierii: 16/Aug/2006 Mesaje: 28
|
|
Sus |
|
 |
Bughy
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
tweeter din matase ? WOW..
Mersi pentru sugestie |
|
Sus |
|
 |
aden
Data înscrierii: 16/Aug/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt si p 3 cai, nu-ti bati capul cu tweetere etc...faza cu matasea nu o stiam...de-asta simteam eu k sunt asa fine )
Bafta... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
si T20 (tweeterul din C4) are matase in compozitie. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|