Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sugestii boxe spate matiz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Sugestii boxe spate matiz Răspunde cu citat (quote)

Am un matiz, model Euro 3, fara casetofon, cu boxe fata deja montate, dar sigur le schimb + cel mai important , cu garantie, pe care vreau s-o pastrez !
O sa-mi iau in curand boxe si casetofon. Am ajuns la hotararea ca HU o sa fie Pioneer 40MP ( era si un clarion luat la tinta dar niste oameni amabili mi-au recomandat pioneer) , boxele de pe fata o sa fie DLS Classic C4 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C4 , sunt de 10 cm, dar am inteles ca se aud foarte bine fara amplificare.
Ce boxe ar fi in ton pentru spate ? Am avut o tentativa sa folosesc boxe ovale de 4x6" , gasisem un model de la Infinity , 40 W, dar mi-a spus mai multa lume ca nu o sa am aproape deloc bass, daca le pun pe lataral, si nu tai polita.
Deci, o sa tai polita, si o s-o inlocuiesc cu una din PAL sau mdf (nu stiu sigur ce este mdf, dar am vazut ca se vorbeste foarte des pe aici de acest material). As fi vrut niste JBL CS3196 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/ . Sunt bune ? Sau imi recomandati altceva? Ceva sa se auda frumos fara amplificare, doar de la HU.
Pe viitor poate o sa fie si un sub in portbagaj , dar atunci o sa va stresez cu un alt topic. Acum ma limitez la ce-am scris mai sus.
Va multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap, sunt foarte ok. Wink
aden

Data înscrierii: 16/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului: Re: Răspunde cu citat (quote)

Eu am pe spate la Matiz http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C3/ si vreau sa-ti spun k sunt super multumit de ele...au si bass k-lumea, se aud si clar...sunt super incantat si am auzit mai multa lume spunand k sunt bune.

Adrian
Sus
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tweeter din matase ? WOW..
Mersi pentru sugestie
Sus
aden

Data înscrierii: 16/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt si p 3 cai, nu-ti bati capul cu tweetere etc...faza cu matasea nu o stiam...de-asta simteam eu k sunt asa fine Smile)
Bafta...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si T20 (tweeterul din C4) are matase in compozitie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum