| |
| Autor |
Mesaj |
soosy Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2014 Mesaje: 68 Locație: Timis
|
Trimis: Vin Ian 17, 2014 2:22 pm Titlul subiectului: sugestii pentru "pachet" bass |
|
|
salutari
am urmatoarea intrebare pentru voi,poate aveti aparatele urmatoare,sau din auzite,testate si etc :
as dorii sa fac un upgrade la bass in masina mea(vw bora)momentan am amplif mac si woofer hifonics
ce am luat in vizor ar fi
amplificator ground zero(http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Ground-Zero/Iridium/GZIA-2235HPX/)
crunch(http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/GTR-Pro/GTR-620.2/)
si tot crunch (http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/BlackMaxx-MXBi/MXB-4150i/)
ideia ii care isi merita banii,merge la puterea specificata(rms la 4ohm)?!
si in final sa fie ok in combinatia cu urmatoarele woofere:
(http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Ground-Zero/Radioactive/GZRW-12XD-AL/)
(http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWR/SWR-1243D/)
ma intereseaza ca sa am un bass real,adanc si nu neaparat ca "volum" dar calitate in primul rand
iar configuratia sa fie ok adica in primul rand amplificatorul sa faca fata wooferului si inpreuna sa dea un randament maxim daca se poate
sau alte sugestii legat de configuratii(gama gz,alpine,hifonics,jbl sau chiar si altele de calitate)
multumesc _________________ music rulz...bass bass... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Ian 17, 2014 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei calitate va trecui sa faci o incinta sealed pt. difuzor si sa te orientezi la alte firme nu JBL samd. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
soosy Pasionat
|
Trimis: Vin Ian 17, 2014 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ionuutzuu a scris: | | Daca vrei calitate va trecui sa faci o incinta sealed pt. difuzor si sa te orientezi la alte firme nu JBL samd. |
adevarul este ca pana acum sealed nu am avut
doar cu bass reflex
in rest ca si branduri am testat ground zero(modele mai vechi si mai de mult)hifonics,mtx si magnat
ca si jbl nu este printre preferintele mele ca top,dar am auzit cateva si era ok,insa nimic fantastic
orientarea mea este alpine sau gz,modelele mentionate
sau chiar si altele(sunt deschis la sugestii)
dupa "top" nu pot sa ma iua ca unii vorbesc de rockford,altii de jl audio,altii de Kicker...pe care nu prea le-am auzit,dar sincer nici nu ma atrag
in final,legat de incinta,cele sealed dau o performanta mai buna,adica sunt cea ce caut eu,adica un bass mai adanc si clar decat cele la bass reflex? _________________ music rulz...bass bass... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Ian 17, 2014 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rockford Fosgate e exrem de bun dar la un pret destul de piperat desi merita fiecare leu. Imi pare rau ca n-am sansa sa ascult asa ceva, sau poate voi avea, cine stie ? Pe forumul din afara dedicat car audio se recomanda foarte mult aceasta firma, power bass, re audio, sound qubed.
Nu prea pot sa-ti spun ce ofera incinta sealed, fiecare ureche percepe altfel + gusturile diferite reiese o parere foarte diferita de la om la om. Ce-ti pot spune e ca prin incinta sealed se pierde destul de mult SPL, undeva pe la 10-20HZ daca nu mai mult, dar depinde si de difuzor. Daca iti iei un difuzor foarte bun care raspunde bine in frecventa nu ai de ce sa faci o incinta sealed aceasta fiind strict facuta pt. a taia din frecventele pe care practic difuzorul le reproduce distorsionat. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Ian 18, 2014 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| ionuutzuu a scris: | Pe forumul din afara dedicat car audio se recomanda foarte mult aceasta firma, power bass, re audio, sound qubed.
|
^ THIS.  |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 18, 2014 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
)) Doar pt. ca tie iti misca golfuletul asta nu inseamna ca e singurul bun din lista aia  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Ian 18, 2014 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | | ionuutzuu a scris: | Pe forumul din afara dedicat car audio se recomanda foarte mult aceasta firma, power bass, re audio, sound qubed.
|
^ THIS.  |
Poate reusim sa ne intalnim la vreo competitie prin tara anul acesta, chiar sunt foarte curios sa-l aud! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 18, 2014 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Partea de bass e in proportie de 90% gata lipsind doar montatul cablurilor(sper ca le fac saptamana viitoare ).1000w rms,masina neinsonorizata,incinta naspa, dar poate le rezolv pana la primele etape.Cu toate astea suna destul de impunator
As vrea sa ne intalnim pe undeva,dar sunt student,bani putini,si naiba stie daca pot sa merg cu Golfuletul meu batran pana pe la Brasov,Bucuresti,drum lung.Dar undeva Oradea,Arad,poate chiar Sibiu o sa vin !Benzina azi maine e 6 lei,drumu lung,masina merge si incet si consuma mult. |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mie Ian 22, 2014 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu trĂŁiĂŸi'ar familia nu stiu de unde ai aparut dar vorbesti foarte mult in necunostiinta de cauza
Rockford Fosgate e exrem de bun dar la un pret destul de piperat desi merita fiecare leu. Imi pare rau ca n-am sansa sa ascult asa ceva, sau poate voi avea, cine stie Aici te-ai batut singur! Pe forumul din afara dedicat car audio se recomanda foarte mult aceasta firma, power bass, re audio, sound qubed. Spune-mi te rog cate ceva despre fiecare firma mentionata de tine mai devreme?
Nu prea pot sa-ti spun ce ofera incinta sealed, fiecare ureche percepe altfel + gusturile diferite reiese o parere foarte diferita de la om la om. Ce-ti pot spune e ca prin incinta sealed se pierde destul de mult SPL, undeva pe la 10-20HZ daca nu mai mult, dar depinde si de difuzor. Da-mi voie sa te corectez, herti se castiga se pierd decibeli. Daca iti iei un difuzor foarte bun care raspunde bine in frecventa nu ai de ce sa faci o incinta sealed aceasta fiind strict facuta pt. a taia din frecventele pe care practic difuzorul le reproduce distorsionat. Frate ultima parte chiar a pus capac, acum imi dau seama ca ceilalti useri nici nu baga in seama ce aberatii scrii.... _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Ian 22, 2014 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
@darkofeel - Ce ai vrea sa-ti zic despre respectivele fiirme ? Anul infiintari ca nu inteleg ? Daca ai primi aceeasi intrebare, sunt curios ce-ai putea zice.
Stau si ma gandesc, oare ce incinta ai, dar nu cred ca are rost fiind sigur ca esti pe ventilata. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mie Ian 22, 2014 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu este vorba de ce incinta am eu, este vorba ca dai informatii eronate... Ti-am comentat tot postul de mai sus unde si cum ai gresit...
Nu mai recomanda ceea nu cunosti...
Iti recomand sa vizualizezi de aici pozele cu subwooferul meu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=540924612625128&set=a.345738698810388.102188.100001227832951&type=3&theater sa te mai documentezi bro.
Si daca tot stii atatea lucruri despre incinte, explica-mi de ce incinta mea este asa cum este ea? Care este targetul ei...
Eu unul inainte sa deschid gura pe acest forum am invatat si citit foarte multe despre aplicatiile car-audio si inca invat... Iti recomand acelasi lucru. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Mie Ian 22, 2014 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incinta este "pe ventilata " ,in care castigi Hertzi si SPL . .Sti tu,dinaia ascutita ca sa taie frecventele  |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Joi Ian 23, 2014 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa-l pot vedea dar nu pot. Pune imaginea aici. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 24, 2014 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| darkofeel a scris: | | Care este targetul ei... |
Iti dai seama ca nici cel mai mare constructor de incinte nu o sa poata sa-ti dea un raspuns concret si corect in acelasi timp la ce ai intrebat tu pentru ca depinde de multi prea multi factori, litraj, acordaj, ce raspuns in frecventa vrei sa obtii, cat de liniar este sunetul etc. Ochiometric nu prea merge...
Restul nu comentez, pentru ca nu sunt in masura sa o fac, dar chiar ai punctat bine cateva chestii! |
|
| Sus |
|
 |
soosy Pasionat
|
Trimis: Vin Ian 31, 2014 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
bun
ideia ii in felul urmator 99% va fi alpine 1242D 500w rms..
ajutati-ma va rog sa aleg un amplif monobloc corect pentru dif(sa scot tot ce poate acel alpine si atat...)nu ma intereseaza brandul,doar sa isi faca treaba sa sa fie de durata
eu in principiu am "ales' asa
1.ground zero 1800dx
2.hifonics brutus bx 1000
3.magnat rx mono
dupa cifre hifonics pare mai tare...nici magnat nu ar fi rau insa nu stiu care ii treaba cu ele
ideal ar fi sa fie "mancator de curent" cat mai putin si cat mai multi watts la lucru:D _________________ music rulz...bass bass... |
|
| Sus |
|
 |
|