| |
| Autor |
Mesaj |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 11:38 pm Titlul subiectului: sugestii? |
|
|
cine se ocupa cu montarea de sunet pe masina?
am un hu, 2 difuri in portiere si un amplificator cu sw toate pe un logan!
se ocupa careva din PLOIESTI de preferat sau din BUC?
|
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai in Bucuresti, chiar be-loud!
_________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate noi inca nu avem un garaj propriu si nu ne ocupam cu instalari... poate un reglaj acolo din cand in cand.
Daca totusi vii in Bucuresti iti putem recomanda unul din service-urile cu care colaboram unde trimitem majoritatea clientilor pentru instalare buna si ieftina.
|
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ah Eh, tot ei te ajuta
Stiam eu ca nu sunt degeaba preturile alea puse pe site
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha si la cat ar ajunge pretu pentru montaj: un hu sistem fata portiere amplificator cu sw toate pe un logan
sa nu spuneti sa ma uit pe site la preturi si sa le adun un pret intreg????
|
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/
Estimez eu ca aprox 150 RON, in functie de ce gasesc baietii acolo
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai dupa calcul ar veni 105ron e fie vad io sper sa ajunga maine comanda si dupa vad cum fac...
|
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bag si eu in seama...sper ca in curnad voi cumpara ceea ce mi-am propus si sunt destule problema este ca as vrea sa fie montate de cineva de la be-loud ...nu fac antireclama dar daca ma duc la unul din service-urile cu care lucrati ...aia fac treaba in bataie de joc ori isi dau ei cu parerea ca ce afacere proasta ai facut...adica nu am incredere!!!
@mihai: ti-am povestit ce am patit cu aia de aici din militari IULIU MANIU 220 ...iar la aia de la alarmservice 96 au lucrat in bataie de joc!!! noi ce sa facem si unde sa ne ducem??
_________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. In Iuliu Maniu 220 nu noi te-am trimis. nici nu stiu ce service e acolo.
2. AlarmService nu mai este prima noastra optiune pentru majoritatea instalarilor
3. In acest moment suntem multumiti de calitatea si preturile TornadoTrade, in special garajul de la Inter, nu cel din targ.
4. Daca stii tu un service mai bun cu preturi decente te rog spune-ne si noua si il vom recomanda.
4b. (exista si service-uri mai spalate in Bucuresti dar instalarea unui player pleaca de la 50 RON si pentru 4 difuzoare trebuie sa lasi masina 2 zile la ei)
5. asta e unul din motivele pentru care noi vrem sa deschidem un garaj propriu si cautam un spatiu adecvat momentan.
|
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. In Iuliu Maniu 220 nu noi te-am trimis. nici nu stiu ce service e acolo.
...
4. Daca stii tu un service mai bun cu preturi decente te rog spune-ne si noua si il vom recomanda.
...
5. asta e unul din motivele pentru care noi vrem sa deschidem un garaj propriu si cautam un spatiu adecvat momentan.
RASPUNSURI:
1. il gasesti in atasament! poza facuta pe certificatul de garantie oferit de voi!
4. nu m-am plans de bani...m-am plans de calitatea manoperei si calitatea angajatilor a celor service-uri! una peste alta in luna decembrie atunci cand am montat hu si boxe spate la ALARMSERVICE 96 aveam instalare gratuita oferita de shopul de unde l-am luat si cu toate astea m-a costat 120 instalare hu + boxe spatesi un montaj de toata jena!!!!!! asa ca preturile sunt orientative!in mod normal ar fi trebuit sa fie 40 dar nu stiu ce mufa ca altfel nu merge...sina ...manopera care era vraiste!
5. sincer ...va doresc multa bafta in deschiderea garajului...este mare nevoie
| Description: |
|
| Filesize: |
143.6 KB |
| Viewed: |
352 Time(s) |

|
_________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. ala nu e certificatul de garantie oferit de noi ci de importatorul produsului pe care l-ai cumparat de la noi (sau de unde l-ai luat). Daca sunt chiar asa de vraiste spune-i importatorului sa-i scoata din acea lista...
4. Daca aveai "instalare gratuita" oferita de magazinul de unde ai cumparat, de ce ai platit 120 RON la alarmservice?? a fost o mica tzeapa sau cum?
(asta e si motivul pentru care nu mai recomandam AlarmService pentru instalari, una scrie pe usa si altul e pretul la final, s-a intamplat de multe ori)
5. asa e, mersi de urari, speram sa-l avem cel tarziu primavara asta. Pana atunci mergi la tornado si revino cu impresii.
|
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca a fost tzeapa la alarm...atunci cand voi monta ceea ce voi avea de montat am sa merg la tornado (nu in vitan ...in patrea cealalta)sper sa fie mai bine! dpdv calitativ
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
da domnule...alta treaba...am fost pt montarea unui amplificator la TORNADO TRADE...pai inafara faptului ca pe langa manopera am mai dat 150 de lei pt alte cabluri adaptoare etc (nu comentez pretul final ...a fost corect) se vede difeenta de alte "service-uri audio"!!! se lucreaza frumos ..lume prietenoasa...etc!!! BRAVO lor...asta este parerea mea dspre tornado trade ->parcare intercontinental
|
| Sus |
|
 |
|