Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUmmer Bass Pack 1
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 21, 2006 11:51 pm    Titlul subiectului: SUmmer Bass Pack 1 Răspunde cu citat (quote)

M-am hotart sa adaug ceva bass la sistemul audio din masina si neavand prea multi bani la dispozitie m-am gandit sa fac alegerea asta:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/BLAUPUNKT/Summer_Bass_Pack_I/

Ce parere aveti, merita? O sa sune multumitor?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Iul 21, 2006 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de aceea este si pus .... pt ca sigur 100% suna bine dar cel mai bun ar fi fost summer bass pack 3 Very Happy
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eee... cred si eu ca ar suna mai bine dar este si mai scump.
Cam cat ajunge transportul pentru Summer Bass Pack I pana in Vaslui?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam vreo 30--40 ron asa
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha, ii bun atunci.
Inca o intrebare: dupa fac comanda, nu ar trebui sa ma contacteze pe mail sau sa ma sune inainte de a trimite produsele? Ca eu am facut comanda joi seara prin formularul de pe site si nu am primit inca nici un semn. Smile
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm habar nu am o sa vb si o sa iti zic probabil produsele sunt pe drum si in cateva ore s-ar putea sa fie la tine daca ai comandat joi ori maine cred ca sunt la tine !!!!
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E..., azi sau maine cam greu ca, din cate stiu eu la Cargus zice ca timpul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, deci pe saptaman viitoare. Oricum, nu-s chiar asa nerabdator dar credeam ca o sa trimita o instiintare ceva prin e-mail.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa-i zic eu sa iti trimita!!!!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 22, 2006 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Am primit comanda joi la ora 21:07 Smile, totul e in regula pe partea asta.
Nu s-a trimis vineri din cauza unor mici probleme pe partea noastra dar se trimit luni si le ai probabil marti. te sunam pentru confirmare cand le trimitem.
Transportul va fi in jur de 40 ron, maxim 50 pentru ca volumul pachetului e relativ mare.
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iul 25, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este marti seara, au trecut 3 zile lucratoare si nici un semn.... Rolling Eyes
Este vreo problema ceva?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, sorry de intarziere, de luni nu mai sunt woofere GTt (si se pare ca nici nu se vor mai importa prea curand). Am modificat promotia si acum Summer Bass Pack I e cu Blaupunkt GTb 300 (incinta sealed) la un pret cu 30 de lei mai mare.
Avem marfa pe stoc si daca confirmi comanda cu un email se trimite maine.
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E.., daca nu mai este ma gandesc la altceva acum
Amp Blaupunkt GTA 275 + Sub JBL CS 1204T
Ar fi buna alegerea? Ar fi mai indicat sa iau Summer Bass Pack II (acelasi sub dar amplificator magnat)? Sunt mai bune amplificatoarele magnat decat cele blaupunkt?

Daca ar fi sa comparam DLS W312B cu JBL CS 1204T, care suna mai bine? Aici ce ma sfatuiti sa aleg?

Daca raman la Amp Blaupunkt GTA 275 + Sub JBL CS 1204T costul transportului va trece de 60 RON?

PS: te rog spune daca nu ai in stoc asa ceva sa nu mai astept zile intregi fara nici un semn.. Very Happy

Si inca ceva: daca are amplificatorul siguranta trebuie sa ii mai pun si eu pe cablul de alimentare? Daca da, trebuie sa fie mai mare, egala sau mai mica decat cea a amplificatorului?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate cele 4 produse mentionate sunt pe stoc:
GTA 275, Rock 400, CS1204T si W312B.

Intre Rock 400 si GTA 275 nu stiu ce sa zic, sunt comparabile. Rock 400 e cam tot timpul pe stoc si din motivul asta l-am inclus in pachetul 2. Ia-l pe cel care iti place mai mult. Poti avea GTA 275 + CS1204T la pretul de bass pack 2, 590 RON.

Un W312B in cutie bass reflex suna mai bine decat CS1204T, nu neaparat mai tare dar mai bine.

Transportul nu va depasi 60 ron.

Recomandat e sa folosesti un kit de cabluri pentru amplificator, in cazul asta de 10mm. Kit-ul include si siguranta necesara care e obligatorie.

Hotaraste-te si trimite comanda din nou.
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am trimis comanda pentru Amp Blaupunkt GTA 275 + Sub JBL CS 1204T dar prin mail de data asta, nu prin formularul online.
Daca mai trebuie si alte date sa imi spui.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, am primit email-ul si s-a si trimis in seara asta. Maine dimineata (<12) ar trebui sa le ai.
Sa le stapanesti sanatos!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum