|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zander Pasionat
Data înscrierii: 13/Ian/2010 Mesaje: 64 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 15, 2011 2:50 am Titlul subiectului: Sunet ciudat condensator |
|
|
Salutare tuturor , am o mica nelamurire si va cer ajutorul daca se poate . Am un condensator : Pyramid CAP160DBL care in seara asta s-a comportat ciudat , tot facea beep ... cand scurt cand lung si pe ecran aparea litera H . Eu l-am pus pe post de distribuitor mai mult , cand am nevoie sa eliberez masina desfac frumos cu imbusul , dau sub-ul jos si asa am portbagajul liber , condensatorul fiind prins in partea stanga de bancheta . Acelasi lucru l-am facut ...... am desfacut sub-ul , dat jos ... pus cablurile de alimentare la loc deci condensatorul mergand ...am carat ce am avut nevoie cand BEEEPP scurt lung , H ...zic se simte singur fara sub : ))) . Dupa ce am terminat treaba ...montat sub-ul si acelasi beep , mai scurt si mai rar dar tot mai face . CE are ? a mai intalnit careva problema asta ? De la ce este acel H afisat ?
Multumesc . |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
Data înscrierii: 13/Ian/2010 Mesaje: 64 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 15, 2011 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nimeni nu a patit ? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|