| |
| Autor |
Mesaj |
bobbytzu
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 17
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele de pe fata ar trebui sa fie sistem e mai bine
si in general pe mine nu m-au convins difuzoarele pioneer |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: faceti mi configuratie de 30 mil.nu de 22 |
|
|
| as fii dorit un subwoofer cilindric ala imi place si dak tot e recomandati mi unu mai "puternic"...la fel si statia:)[/list] |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dak se poate sa mi recomande cineva difuzoare pe fata si pe spate de 10 mil,ca acu o sa iau ce a zis KZR,dar alte difuzoare:P,fara suparare:P. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fi un pic mai clar vrei difuzoare mai scumpe ? sau cum ? |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dap mai scumpe si mai puternice p[e fata mi ai dat 80 rms si pe spate 60:(...da mi ceva mai puternic:D.hai pe fata merge,dar pe spate:-<.uite ce am gasit pe spate...http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTi/T595_Limited/ |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poi se skimba problema la ce boxe mi-ai dat tu de exemplu doar pet ele trebuie un amplificator pe 4 canale(la ele se poat amplifica separat inaltele si basi) .. .. si nu isi au rostu din moment ce vei avea un sub in portbagaj... ideea e ca sunetu sa vina din fatza nu din spate la modu ca medi si innalte din fatza si basi din spate ...poti sa le amplfici pe toate 4 dar atunci vom lua un monobloc pt sub si un apl pe 4 canale pt boxe sau o statie de genu asta 4+1 si alte difuzoare momentan nuj dc nu imi mereg sietu de la be-loud pt linkuri mrge dect forumu cand o sa imi mearga sietru o sa dau si linkuri statiile sunt fie infinity fie JBL si la boxe cauta sistemele infinty pe 2OHM cu sensibilitate de 95 db sau ceva de genu.. trebuie sa sune f tare si pe spate ovale alea de 100 RMS... combinati se pot face multe dar cred ca sare bugetul.Subu e mai bine in cutie decat cilindru suna mai corect si mai clar... |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si pana la urma ce fac merg pe alea care mi le ai dat de prima data:-?? |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai putea asa... un amplificator 4 + 1 si vei avea 4X80 cu 300 pt sub... destul de tare zic eu http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Infinity/REF_5761A/
si sa iei si boxele de mai sus.. si cred ca o sa fie suficienttt de tare..
Ar mai fi si varianta cu amplificator separat pentru boxe si monoblok pt sub.. dar e mai complexa instalare si costrurile vor fi semnificativ mai mari .deci zic sa ramai cu statia asta subu de mai sus.. boxele care ai zis tu.. HU care am zis eu in primu post .. la fix are 3 iesiri... si daca crezi ca mai raman bani insoorizant la greu in usi... |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 3:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| man ,da ce inseamna "HU"...si apoi statia aia cu sub JBL nu scoate tot 300,sau u vrei sa spui sa scoate mai mult pe difuzoare statia asta infinity,asta e diferenta:-?.dar si fara statie ce mie nu mi scot difuzoarele 90?.si dak ar fii sa iau amplificatoru,sub ar ramane acelasi?si insonorizarea la usi,sharkky a zis si interior si exterior,hai interior inteleg vine sub husele alea de pe usa,dar exterior...unde mai vine si aia,u cam cat crezi ca m ar costa insonorizarea?eu o sa insonorizez usile pe fata si porbagaju,ca boxele pe spate le am pe trapa aia de la haion sau cum ii zice:-??,atata trebuie sa insonorizez nu:-? |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 3:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| man da tot cred ca raman pe statia aia jbl...ca o sa mi trebuiasca bani pt insonorizare +montaj sistemu audio.cine stie la cat ma duce:|... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
HU = Head Unit =MP3=Casetofon...
Statia va scoate tot 300 pentru sub.. si 4X90 pentru boxe ai zis ca vrei tare .. prima statie va scoate decat 300 si 2X 90 adica vei putea amplifica decat boxele din fatza nu si alea din spate daia in primi post alea din spate erau mai mici sa le poti pune linistit pe HU .
Boxele nu scot W consuma W.. un HU scoate aprox 25 si nu ar avea sens sa pui de 90.
Da ramai pe acelas sub.. deci statie JBL iti amplifac suB si dif fatza iar statia.. Infinity iti amplifica toate 4 dif plus sub...
Insonorizare adica sa pune in intriorul usi atat pe tabla in spatele fetei de usa.. cat si pe tabla propiuzisa care se vede de afara.. intelegi tu...practic se foace din usa in fel de incinta prin ingrosarea si rigidizarea tablei...
Ar fi suficient usile fatza si portbagajul |
|
| Sus |
|
 |
|