|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 9:57 pm Titlul subiectului: sunt in ceata |
|
|
sal , vreau sa va intreb daca pot amplifica http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1202D/ cu un cd mp3 player care merge legat in punte sau are iesire pt subwofer si doresc sa am un bass clar si patrunzator .? ?
Daca nu am amplificator de masina imi trebuie filtru de bass ??
Alta varianta ar fi sa cumpar niste condesatori ( kit de amplificare) si sa ii montez direct in boxa dar am impresia ca se stric diful si claritatea va avea de suferit
A treia varianta ar fi sa imi cumpar o statie de masina (va rog sa imi recomandati unu raport-pret-calitate buna) si sa ascult la un usb .
Ce sa fac daca nu dispun de fonduri prea mari momentan sunt minor si depind de $ parintilor
va multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
singura varianta ar fi sa iei o statie, un woofer si un kit de cabluri dedicat pentru asa ceva.
ai mai putea sa amplifici niste boxe cu o statie ... pentru un bass frumos dar nu asa de puternic.
varianta cu mp3-ul si difuzorul de woofer cade ... din start. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|