| |
| Autor |
Mesaj |
andrei.gheban
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: sunt multumit de ceea ce am comandat si de livrare! |
|
|
am vrut sa-mi comand cateva produse prin b-loud si am fost foarte dezamagit.
am sunat duminica seara ca sa ma interesez in legatura cu unele produse de pe site;foarte ok apelul;am primit toate info necesare.
am trimis comanda marti seara in sperana ca cel tarziu vineri voi primi coletul si mi-as fi dorit tot vineri sa primesc asistenta celor de la b-loud in montarea produselor pe masina.
am fost sunat miercuri si mi s-a explicat ca pentru programare la montaj e nevoie de livrarea coletului cu o zi inainte.am zis "ok livrati-l joi si vineri ne punem pe treaba" foarte incantat ca am fost si sunat si mi s-a confirmat comanda.
joi am asteptat toata ziua comanda si nimic.
am sunat la ora 16:00 si mi s-a spus ca e ok ca va livrat coletul pana la sfarsitul zilei.
la ora 20:00 am sunat iar si mi s-a raspuns(fara a cere alte detalii legate de comanda sau persoana mea)ca se vor face cateva verificari si voi fi sunat inapoi pe nr meu..."ooook"
pana azi nu am fost sunat de nimeni si comanda a ramas in aer.
sincer nu as fi fost atat de dezamagit daca mi s-ar fi oferit o alta data de livrare (ma gandesc ca poate baietii au fost chiar foarte ocupati) si totul ar fi fost ok.
eu unu lucrez in cadrul unei companii telecomunicatii unde 10% din clienti aduc 80% din venituri dar respectul cuvenit celor 10% este acelasi respect acordat restului de 90%.
daca ati facut o promisiune...onorati-o.nu asa se face treaba.
multumesc.
p.s.ieri m-am invoit de la servici si am fost in vitan unde mi-am instalat aceleasi produse intr-o ora.super profi. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pacat de cuvintele pe care le zici .. si despre parerea gresita pe care tiai facuto ! baietii de la be loud sunt super OK ... mai mult ca sigur a fost un motiv bine intemeiat de sa int aceste lucruri ! |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ma mir de ceea ce spui pt ca sunt foarte de treaba si sociabili. De regula daca promit se tin de cuvant, cel putin cu mine asa sa intamplat mereu fara exceptie. Pacat de impresia pe care ti-ai facut-o. _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
| Sus |
|
 |
obihan
Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 2 Locație: freelancer
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 2:15 am Titlul subiectului: se mai intampla.... |
|
|
daca ai sunat duminica poate ca ai nimerit greshit la telefon si cineva a facut o gluma proasta...poate...
din cate stiu eu duminica e zi libera,doar daca be-loud nu si-a facut si "camera de garda" si atunci se explica.... _________________ smart....very smart...ce draqu alteceva mai trebuie....aaaaaa....menbru MENSA -UK |
|
| Sus |
|
 |
andrei.gheban
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unu nu m-am suparat.
am vrut doar sa atrag atentia asupra promisiunilor care se fac.
obihan nu are nici o leg faptul ca am cerut info duminica seara cu o comanda efectuata marti.
in cateva sap am sa fac o noua comanda.
revin cu impresii. |
|
| Sus |
|
 |
Marius_89

Data înscrierii: 25/Ian/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti-Militari
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut ! eu am facut 2 comenzi una mi-a fost onorata a 2 zii dupa ce am dat comanda alta comanda a fost livrata in timp record 3 ore ! baietii sunt seriosi si rapizi acu nu stiu ce ai vb cu ei, dar mie mi-au facut o impresie buna. |
|
| Sus |
|
 |
andrei.gheban
|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 2:07 pm Titlul subiectului: :D |
|
|
dupa cum promiteam,am revenit cu impresii la o noua comanda.
comanda de aceasta data s-a onorat ok fara nici o problema,comunicarea cu curierul a fost ok,instalarea - supriza!!! - au realizat-o tot cei de la tornado din vitan.
sunt multumit de ceea ce am comandat si de livrare deci le multumesc celor de la b-loud si le urez multa bafta in continuare. |
|
| Sus |
|
 |
|