Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SWR-1222D sau GZRW 12XS-AL

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
djsony

Data înscrierii: 02/Oct/2007
Locație: Rosiori de Vede

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului: SWR-1222D sau GZRW 12XS-AL Răspunde cu citat (quote)

Salut...as vrea sa achizitionez un difuzor pt. subwoofer ma intereseaza la el calitate, bass cald nu vreau bubuiala. Si as vrea sa stiu care dintre acestea sa aleg?????
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1222D/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_12XS-AL/

momentan mai am un sony xplod de 380w rms 1300peak

si va fi amplificat de Peiying ALIEN PY-1K76D - monoblok:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1046232.html

latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cele ascultate de mine Alpine-ul are un plus fata de GZ oricum si GZ-ul este foarte bun dar la calitate si la sunet Alpine este inaintea lui.
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as alege Alpine daca ar fi sa imi iau unul din cele 2 sau as mai astepta putin si de la GZ as achizition un Hydrogen.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
djsony

Data înscrierii: 02/Oct/2007
Locație: Rosiori de Vede

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc celor care au raspuns.
Ar mai fi o varianta sa aleg si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/ am vazut ca are bobina destul de mare 76mm la cele doua nu am gasit parametri despre dimensiunea bobinei si aoricum stiu din proprie experienta conteaza si asta putin.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Conteaza pentru ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Conteaza pentru ? Rolling Eyes

Off-topic

am o intrebare pentru tine daca tot a venit vorba de Alpine si JBLp1222..te intreb pe tine ca tu sti,care ii mai potent din toate punctele de vedere? Question eu mi-am luat Swr1242D dar inainte de asta am ascultat un P1222 la otzi si am fo cam uimit cat de frumos s-a auzit Smile

PS: Scuze pentru off-topic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum