| |
| Autor |
Mesaj |
speed21
Data înscrierii: 07/Apr/2010 Mesaje: 12 Locație: craiova
|
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
e cam fixpix egal cu zero, sa-l intrebi pe vanzator care e mai bun. Logic intotdeauna va fi mai bun cel ce le aduce mai mult cash. Asa cum tornado recomanda pio si be-loud recomanda ce le convine. Partea cu fiabilitatea la pio e o gogoasa, asta e parerea mea. La be-loud toate sunt proaste mai putin alpine, clarion sta doar in service si pio la fel, so, ce e de facut? Ar fi fost bine sa ii intrebi si care sunt difuzoarele pe care ti le recomanda, iti spun eu, InPhase, sunt febletea lor.
Acum, din cele 2 modele, alege si tu pe care iti place, pe 3200 nu cred ca l-a ascultat cineva, iar noua gama de la pio e posibil sa sune altfel. Pana acum nu stateau bine la calitate, nu se ridicau la nivelul alpine. 102ri e ok, e un player bun la un pret bun. Ambele sunt putin peste entry.
Mai cauta pe forum, despre 102ri cred ca gasesti cate ceva. |
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi
am citit cred ca tot forumul(mai bine spus google-ul) si am pus postul in ideea ca cineva care are unul din ele sa isi dea cu parerea, dar si cei care sunt profi la fel sa isi dea cu parerea.
Sunt deschis si la alte recomandari pana in 6-6,5 mil |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
inseamna ca eu sunt printre cei foarte norocosi... de cativa ani de zile numai pioneer am avut ca HU si niciunul nu s-a stricat in niciun fel. nici mecanismul nici nimic.
despre alpine nu ma pronunt, pentru ca la urma urmei, un HU il iei sa-l asculti, dar te mai si uiti la el, si mie unul nu imi place designul alpine-urilor. mi se par toate similare. si urate.  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
offtopic | ekofresh a scris: | Ar fi fost bine sa ii intrebi si care sunt difuzoarele pe care ti le recomanda, iti spun eu, InPhase, sunt febletea lor.
|
ii dau dreptate lu' ekofresh... am mai incercat sa cumpar cateva difuri de la be-loud.. gama 300-500 ron ...si dak nu aveau dls/focal sau ce-am mai vrut eu...urmatoarea replik era "da avem InPhase.." _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
multumes celor care au citit, si au raspuns,
mai astept si alte opinii si sfaturii..............., pana vine salaru'  |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut. Eu zic sa mai astepti inca un salar si apoi din doua sa-ti iei un player mai dotat, cu vreo 200 euroi sunt deja calumea, ca sa nu-ti pare rau ulterior cind ai vrea sa legi ceva la el si sa nu poti  |
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
fi mai explicit te rog, ce sa leg la el????
dar pentru asta sa zic eu de ce vreu de la player si de la sistemul audio:
1)un sunet decent (axat mai mult pe claritate si nu pe "cat de tare se aude")
2)un sub custom made, si nici ala de 500 W ci undeva la 250 W pentru profunzimea sunetului (asta mai tarziu cand o ramne masina numai a mea)
3)ahizitonarea unor boxe direct pt player (undeva la maxin 40-45 watts RMS si vro 92 - 93 db) herts sau focal
si zic ca e mai mult ca suficient, si o insonorizare . Si cred ca e de ajuns, dar in principiu vreu sa merg pe claritate nu pe db[/quote] |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa poti lega ulterior la el stick USB, iPOD, interfata bluetooth, amplificator pentru subwoofer si difuzoarele sistem pe fata prin RCA, procesor de sunet, remorca...
Fara amplificator extern nu vei obtine calitate de sunet.  |
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca are si usb si bluetooth, 2 rca preamplificate ambele cdplayer
acu 3 rca ar fi o idee dar nu cred ca e cazu.
multam mult oricum
P.s:
idea de baza a postului era care din cele doua firme alpine sau pioneer |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| speed21 a scris: | | idea de baza a postului era care din cele doua firme alpine sau pioneer |
Pentru segmentul de pret 100-200E dau un vot pe Alpine. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa inteleg ca e 2-o pt alpine..................
mai asteptam
 |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
e 2-1 ca io votez pio daca vrei, votez de 2 ori  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
speed21
|
Trimis: Vin Apr 09, 2010 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce parere aveti de combinatia : alpine (HU)+ alpine KTP-445 amplificator (http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/KTP-445/).??? |
|
| Sus |
|
 |
|