Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Tare greu!!!!!!!!!!!!!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
speed21

Data înscrierii: 07/Apr/2010
Locație: craiova

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 3:06 pm    Titlul subiectului: Tare greu!!!!!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

Ma tot chinui de cateva zile sa ma hotarasc ce HU sa cumpar. Oscilez intre Alpine si Pioneer (cde102ri http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-102Ri) si recentul DEH-3200 ub de la pioneer pe care baietii de la beloud nu il au(se gaseste la vecini Smile) ).
Am vb si cu cei de la beloud si au zis ca au probleme cu pioneeru gen fiabilitate si partea de amplificare la gama entry,( desi eu cred ca e undeva peste entry acest model)
acum am apelat la acest forum in speranta ca cineca care unul din aceste produse ma va ajuta cu un sfat.

http://www.crutchfield.com si paci am citit , am pus lincul pt ca e interesant si au mai multe modele, si pt alti amatori ca mine care vor sa mai consulte
linkuri aferente:
http://www.crutchfield.com/p_500CDE102/Alpine-CDE-102.html?tp=5684
http://www.crutchfield.com/p_1303200UB/Pioneer-DEH-3200UB.html?tp=5684
Multumesc anticipat.

PS: masina este un seat cordoba din 2007 si are HU cu care a fost echipata adica un sony cdx-a250
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e cam fixpix egal cu zero, sa-l intrebi pe vanzator care e mai bun. Logic intotdeauna va fi mai bun cel ce le aduce mai mult cash. Asa cum tornado recomanda pio si be-loud recomanda ce le convine. Partea cu fiabilitatea la pio e o gogoasa, asta e parerea mea. La be-loud toate sunt proaste mai putin alpine, clarion sta doar in service si pio la fel, so, ce e de facut? Ar fi fost bine sa ii intrebi si care sunt difuzoarele pe care ti le recomanda, iti spun eu, InPhase, sunt febletea lor.
Acum, din cele 2 modele, alege si tu pe care iti place, pe 3200 nu cred ca l-a ascultat cineva, iar noua gama de la pio e posibil sa sune altfel. Pana acum nu stateau bine la calitate, nu se ridicau la nivelul alpine. 102ri e ok, e un player bun la un pret bun. Ambele sunt putin peste entry.
Mai cauta pe forum, despre 102ri cred ca gasesti cate ceva.
Sus
speed21

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi
am citit cred ca tot forumul(mai bine spus google-ul) si am pus postul in ideea ca cineva care are unul din ele sa isi dea cu parerea, dar si cei care sunt profi la fel sa isi dea cu parerea.
Sunt deschis si la alte recomandari pana in 6-6,5 mil
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inseamna ca eu sunt printre cei foarte norocosi... de cativa ani de zile numai pioneer am avut ca HU si niciunul nu s-a stricat in niciun fel. nici mecanismul nici nimic.
despre alpine nu ma pronunt, pentru ca la urma urmei, un HU il iei sa-l asculti, dar te mai si uiti la el, si mie unul nu imi place designul alpine-urilor. mi se par toate similare. si urate. Laughing

tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

offtopic
ekofresh a scris:
Ar fi fost bine sa ii intrebi si care sunt difuzoarele pe care ti le recomanda, iti spun eu, InPhase, sunt febletea lor.

ii dau dreptate lu' ekofresh... am mai incercat sa cumpar cateva difuri de la be-loud.. gama 300-500 ron ...si dak nu aveau dls/focal sau ce-am mai vrut eu...urmatoarea replik era "da avem InPhase.."

speed21

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumes celor care au citit, si au raspuns,
mai astept si alte opinii si sfaturii..............., pana vine salaru' Very Happy
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Eu zic sa mai astepti inca un salar Very Happy si apoi din doua Wink sa-ti iei un player mai dotat, cu vreo 200 euroi sunt deja calumea, ca sa nu-ti pare rau ulterior Crying or Very sad cind ai vrea sa legi ceva la el si sa nu poti Sad
Sus
speed21

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fi mai explicit te rog, ce sa leg la el????

dar pentru asta sa zic eu de ce vreu de la player si de la sistemul audio:
1)un sunet decent (axat mai mult pe claritate si nu pe "cat de tare se aude")
2)un sub custom made, si nici ala de 500 W ci undeva la 250 W pentru profunzimea sunetului (asta mai tarziu cand o ramne masina numai a mea)
3)ahizitonarea unor boxe direct pt player (undeva la maxin 40-45 watts RMS si vro 92 - 93 db) herts sau focal

si zic ca e mai mult ca suficient, si o insonorizare . Si cred ca e de ajuns, dar in principiu vreu sa merg pe claritate nu pe db[/quote]
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 10:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa poti lega ulterior la el stick USB, iPOD, interfata bluetooth, amplificator pentru subwoofer si difuzoarele sistem pe fata prin RCA, procesor de sunet, remorca... Laughing
Fara amplificator extern nu vei obtine calitate de sunet. Smile
Sus
speed21

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca are si usb si bluetooth, 2 rca preamplificate ambele cdplayer
acu 3 rca ar fi o idee dar nu cred ca e cazu.

multam mult oricum

P.s:
idea de baza a postului era care din cele doua firme alpine sau pioneer
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

speed21 a scris:
idea de baza a postului era care din cele doua firme alpine sau pioneer

Pentru segmentul de pret 100-200E dau un vot pe Alpine.
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bluetooth nu are niciunul.
tot pt alpine 102 sunt si eu.

pt ceva cu bluetooth ai putea alege asta http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Auto/Radio_CD_Auto/Pioneer/Radio_CD_auto_Pioneer_DEH-P600BT

cat despre 102ri:
http://www.be-loud.ro/forum/vand-alpine-cde-102ri-t9799.html.
http://www.okazii.ro/catalog/40076020/ALPINE-102-RI-SIGILAT-GARANTIE-2-ANI-CEL-MAI-MIC-PRET.html
sau de la be-loud, nou cu garantie.
Sus
speed21

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca e 2-o pt alpine..................
mai asteptam
Very Happy
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e 2-1 ca io votez pio Very Happy daca vrei, votez de 2 ori Laughing
speed21

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de combinatia : alpine (HU)+ alpine KTP-445 amplificator (http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/KTP-445/).???
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum