|
|
|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 1:04 pm Titlul subiectului: telecomada calculator ?? |
|
|
zicea cineva mai de mult ca se poate face ceva de genu..m-ar interesa o telecomanda pentru winamp, ceva simplu-volum si shimbat melodia.
ma ajuta cineva?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
up plz   _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.telecomanda-pc.ro/
ce parere aveti? merge? _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
am si eu senzorul ! eu fiind din Bucuresti, l-am luat direct de la sursa.
Am senzorul de ceva timp si am numai laude pt el.
La inceput am avut si eu putine probleme cu setatul comenzilor, pana mi-a dat cineva multe explicatii cu multa rabdare.
uite iti dau un link unde mi-am postat eu nedumeririle
http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=50&t=27657
.
iti misti sageata de pe desktop, dai clic , enter , stingi pc, schimbi melodiile , intri in foldere, numai sa tii minte pe ce butoane ai pus comenzile
merge orice telecomanda pe care o ai in casa. si cu baterii terminate, primeste semnal din aproape orice unghi.Nu am avut niciodata baterii noi  |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms frumos de indicatii. in curand ma lipesc si eu de unu ca sunt prea comod   _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|