Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telecomanda CD-SR100

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
telu

Data înscrierii: 27/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:17 am    Titlul subiectului: telecomanda CD-SR100 Răspunde cu citat (quote)

Am mai citit ce este pe forum despre telecomanda de pe volan. Dar n-am priceput multe. Poate ma ajuta cineva cu urmatoarele?
-este prin infrarosii sau are fir?
-merge pentru Pioneer DEH-30MP?
-tre sa vada playerul direct? fara obstacole?

Multam..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IR = infrarosii.
telecomanda este IR si merge cu 30mp care are senzor IR. vizibilitatea trebuie sa fie directa teoretic dar merge chiar daca nu e perfect orientata spre player. in orice caz, trebuie pusa pe aceiasi parte a volanului cu player-ul.
Sus
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

diodele ce emit razele IR nu sunt orientate in fata,au un mod mai ciudat de asezare pentru a avea efect pe volan.Din aceasta cauza nu o sa functioneze la o raza mai mare de 1m,cu minim de obstacole.
Eu am scos diodele in fata(muuulta rabdare) si cu baterie buna,are efect pana la 4m. Very Happy

telu

Data înscrierii: 27/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci de informatii
Am mai auzit ca se pot scoate diodele pentru cresterea semnalului...
Sper sa nu fie o interventie grea
Sus
ruler

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
As vrea sa cumpar un Pioneer 2900 MP dar as vrea sa stiu daca este compatibil cu telecomanda de volan universala de la Pioneer Pioneer CD-SR100. Am vazut un manual in format PDF pt. 2900, 3900, 2920 si acolo asa am vazut ca scrie ca tlc este compatibila doar cu 3900. Poate sa imi spuna cineva sigur daca este compatibil acest model cu telecomanda ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum