Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon n73 pe alpine cde-9870

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
iooo

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 1:36 pm    Titlul subiectului: telefon n73 pe alpine cde-9870 Răspunde cu citat (quote)

salut
sunt la primul post si sper sa fi nimerit locul.
Am mp3-ul CDE-9870 r/rm de la Alpine si am vrut sa conectez si telefonul (N73) la el pentru eventulalele nevoi de a asculta muzica fara a tot scrie cd-uri.
Pe site-ul celor de la Alpine scrie ca nu trebuie decat un cablu:KCE-236B pe care l-am cumparat si cand am fost la revizia masinii, i-am rugat sa-mi puna si cablul respectiv.
Problema vine acum ca sunetul d.p.d.v. calitativ este execrabil. pe langa ca este foarte incet se aude si putin infundat. am incercat si cu un sony ericsson si cu un mp3 player. Toate trei se aud in casti foarte bine dar pe HU, dezastru.
Am vreo solutie pentru ca sunetul sa fie mai clar si mai tare? Ma refer la o solutie ceva mai ieftina ca deja am bagat ceva bani in moftul asta (adaptorul si handsfree-ul cu mufa jack)
multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foloseste cd-uri ?
Sus
iooo

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine sa foloseasca cd-uri???
sau era o recomandare si nu m-am prins eu?! Twisted Evil
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era o recomandare. Ce pot sa spun, si eu sunt tentat sa folosesc aceasta metoda (muzica de pe telefon, prin adaptor...am tot un Alpine), dar ma gandesc ca utilizarea nu e cu mult diferita (enqueue gen winamp ar fi super) si trebuie sa ma chinui cu butoanele de la telefon cand am telecomanda la player.
Singurul avantaj e spatiul superior, dar 1 singur cd cu mp3-uri mi se pare suficient pentru 2-3 zile.

Ma gandesc sa nu fie problema din adaptorul acela...
O metoda mai putin ortodoxa ar fi sa incerci cu un modulator fm legat la telefon, dar aia nu iti confirma daca e adaptorul problema.

Sus
iooo

MesajTrimis: Vin Feb 01, 2008 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar chiar nu m-am gandit cat de slab este semnalul pe aux-in.
ce e ciudat ca am incercat si pe un panasonic cu aux-in-ul din fabrica si tot la fel (poate chiar mai slab Shocked )
a mai incercat cineva sa asculet muzica prin aux-in? cum este sunetul?
Sus
djdiablox

Data înscrierii: 31/Mar/2008

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2008 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema ta e destul de simpla. Cablul pe care l-ai cumparat tu este full speed to mini-jack cable. In mod normal, iesirea Full Speed o folosesti cu un cablu care urmeaza sa il conectezi intr-un iPod.

Baietii de la Alpine au facut foarte multe adaptoare aiurea, datorita compatibilitatii fixe pe care o au cu produsele de pe piata.

Acum se poate si sa ma insel si problema sa vina de la boxe sau de la modul in care a fost conectat cablul respectiv la HU. Recomand in cazul in care poti sa te uiti in spatele HU, sa verifici cablul sa fie inserat corect.

PS: si eu am un DVD Player Alpine in care am mai bagat inca o data pe cat am dat pe el, numai ca sa imi iau adaptoare pentru BT, interfata comenzi audio volan, cablu full speed iPod (cam ce ai si tu), deci te inteleg in totalitate. Si da, am avut si eu probleme, dar erau doar de instalare si nu de calitate a produsului.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum