|
|
|
Autor |
Mesaj |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni nimic de atat timp , nu e interesant de stiut ? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut sebi.
vine mosu...a ?
da si tu un telefon la sediu...si eu ma chinui de ceva vreme sa aflu o treaba, dar pe forum nu prea mai vad "oficialii" _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai da dar ar terbui sa stiu cum stau lucrurile cu livrarea pentru ca iau componente separate si atunci sa vezi frumuste ca daca lipseste unul am imbulinat-o cu celelalte |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Sâm Dec 08, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
a venit tot sistemul comandat pe bucati, mai intai sistemul 5.1 apoi receiver-ul si dvd-ul . E nebunie curata , are la setari parca e un avion, se aude super clar tot , inclusiv semnalale de la tv. Timp de aducere 24 ore de la data la care am facut comanda . Recomand sa se faca mai intai o comanda de pe site apoi a doua zi sa se sune la firma pentru a vedea daca au pe stoc . Daca il au atunci asteapta-te ca in 24 h sa te bucuri de ce ai comandat . Multumesc mult Adi pentru ajutorul acordat. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|