|
|
|
Autor |
Mesaj |
Daniel 96
Data înscrierii: 28/Iul/2015 Mesaje: 9 Locație: Suceava
|
Trimis: Mar Iul 28, 2015 9:59 pm Titlul subiectului: Testare amplificator |
|
|
Salut Be loud.
Acum 2 zile am achizitionat un amplificator dx am ptx 800.
Astazi l-am montat, (folosind un kit pentru asaceva) doar ca playerul meu are o singura iesire rca pentru amplificator asadar am folosit un adaptor (1RCA Male to 2 RCA Female Y Splitter/Adapter) este vre-o problema daca folosesc acest adaptor?
In momentul de fata nu dispun de un subwoofer(si nici nu cunosc pe nimeni care dispune), vreau sa stiu cum as putea sa imi dau seama daca amplificatorul este functional, nu de alta dar nu as vrea sa imi iau un subwoofer pe 4 ohmi cat suport amplificatorul si dupa sa imi dau seama ca nu da semnal amplificatorul
(Precizez, ledul verde se aprinde, am incercat cu 2 difuzoare mai vechi, unul din ele de 150w si unul de 10, la diferite trepte de volum, dar cu toate acestea nici un carait macar)
Cum as putea sa imi dau seama daca subwooferul este functional?
Cum as putea sa imi dau seama daca playerul da semnal pe mufa rca?
Multumesc pentru timpul acordat. |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mar Iul 28, 2015 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
in loc de sw folosesti ce ai la indemana, un dif..doar sa vezi daca primeste semnal...ar trebui sa fie ok.. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
Daniel 96
Data înscrierii: 28/Iul/2015 Mesaje: 9 Locație: Suceava
|
Trimis: Mie Iul 29, 2015 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cele din urma se pare ca nu da nici cel mai mic semnal. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|