Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

THS 502 de la MTX

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 11:50 am    Titlul subiectului: THS 502 de la MTX Răspunde cu citat (quote)

Cum e acest sistem? Se merita banii daca nu va fi ampificat? Pt un HU sony 4x50. E mare diferenta intre acest sistem si cel de la Coustic tot de 13?
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru player investitia e mai rentabila in Coustic-uri.
Pentru amplificare, merita MTX.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k, merci mihai, merg pe coustic.
Totusi, te mai rog ceva. Tu ai spus ca sistemul de difuri din fata conteaza la o masina.Eu m-am hotarat sa iau Coustic Cs 502( pt fata) dar sunt oarecum in dilema pt. spate - nu prea vreau sa perforez placa. Ce solutie mi-ai da de difuri pt. solenza spate fara a perfora placa? Crezi ca stric sistemul daca nu pun ovale pe spate? Tu parca vrei sa ai o placa negaurita pe spate? Ce difuri vrei sa-ti pui de 10 x 13 care sa intre in locasul lor?
Cu respecte

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe spate poti sa pui orice difuzoare de 4 x 6 inch, ovale mici adica. asta intra in spatiul original.
Daca nu ai un woofer in sistem, ovalele mari din spate ar ajuta sensibil pe partea de bass.
La mine nu e cazul si difuzoarele de pe spate sunt oprite de mult, de aia vreau sa le si dau preferabil cu tot cu placa ca sa pot pune una intreaga. Pe viitor probabil voi pune pe spate ceva 4x6 care sa cante doar cand vreau sa bazaie ceva cu amplificatorul si motorul oprite, adica pe player (cand astept pe cineva de ex) - nu muzica neaparat, macar carkit-ul sa-l aud si sa nu depind de amplificator.
Asta fac acum cu cele 6x9 dar si unele 4x6 si-ar indeplini rolul asta cu succes.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum