Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
Trimis: Joi Dec 04, 2008 12:27 am Titlul subiectului: Tipul cu 180+ db
Mi se pare misto ca a scos asa mult.. Am gasit videoclipul cand ma uitam pe net dupa cel mai bun scor atins.. Insa.. nu vi se pare ca e cam aiurea? Adica.. "masina" aia... e din ciment. Are niste manere interesante la usi, cred ca are nevoie de un stivuitor sa le deschida.
In fine... oricum, recordul merita toata lauda.. o intrebare insa: cam care e nivelul din tare noastra? Adik.. (sper sa nu starnesc vreun razboi pe aici) dar care e de ex cel mai mare scor scos in RO, si de cine... Nu ma pricep la competitii, stiu ca sunt pe categorii.. dar asa ca idee..
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
Trimis: Joi Dec 04, 2008 12:32 am Titlul subiectului:
asta-i ala cu dd-u in care dadea cu 27 kw parca
din cate stiu ( nu garantez ) ce mai mare scor din romania era undeva la 160 db. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia
Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
Trimis: Joi Dec 04, 2008 11:00 am Titlul subiectului:
Nu ar trebui sa aiba anumite restrictii, gen: masina functionala, sau parbriz transparent (ultima data cand am vaz eu, fierul nu era foarte transparent) sau motor functional, etc... pt ca asa.. facem "toti" (vorba vine) masinute din ciment si ingropam acolo un sub si are spl mare, si e normal intr-un fel, pentru ca sunt destul de sigur ca e bine izolat. Apropo.. cred ca el nu are probleme cu zbarnaitul aripilor.
Alan Dante a scris:
thanks and i use DIGITAL DESIGNS 9918Z i can sand bag ,they take 40.000 w rms ,i use 26.000 w rms to do the 180ssss, at finals i am going to play at maximun power saturday and sunday , all the burps will do olver 180s ,this is my next goal!!!!team stetsom
Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
Trimis: Joi Dec 04, 2008 1:34 pm Titlul subiectului:
Mai pe scurt ... Poti arunca o mica granada si sa nu se intample nimic ... este o masina care rezista la 180 de db...masina cred ca este functionala chiar daca este facuta din beton si are geamuri de 20 cm grosine nu mai retin exact din ce erau facute gemurile si ce dimensiuni aveau dar undeva pe la 20 cm se invartea.... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum