| |
| Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca tibi se referea la un zgomot asemanator click-ului de mouse ,cand rotesti de rotita sau .. in cazul clarionului, cand apesi pe butonul de volum se aude clic clic clic , cel putin asta am observat si eu cu ultimile 3 playere care mi-au trecut prin masina (9815 9855 9835), iar restul sistemului a fost altul mereu , deci nu pot arunca vina pe alte componente . |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | Pigoo a scris: | | chiar si daca le asculti... degeaba, ca sa faci o comparatie intre toate, trebuie ca restul sistemului sa fie identic mereu... si conteaza si setarile..... deci totul e subiectiv . |
Chestia cu setarile e cu atat mai mult valabila intr-un sistem filtrat activ, cu procesarea facuta din player.
| Tibitzu a scris: |
3.Alpine CDA-9886+PXA-H100
Zgomote de fundal mari.
Calitate destul de slaba pe partea de USB.
Procesarea sunetului proasta. ( parca mai mult mi-a placut fara modulul PXA-H100) |
Detaliaza ce am boldat....
In ce sens ti-a placut mai mult fara modul ? Avand in vedere ca modului permite sa filtrezi 3-cai si fara modul nu poti filtra 3-cai... |
Nu e vorba de filtraj cat a fost vorba de sunet...Pur si simplu nu mi-a placut...ori era procesare prea multa ori prea proasta ori setari proaste cert este ca sunetul nu era cel care trebuia... prezenta mediilor si inaltelor slaba sunet infundat ... |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Tibitzu a scris: | A dat si el un copy paste de pe vre-un forum de afara...
Eu am ascultat/butonat urmatoarele...si am pus si clasamentul plus cateva minusuri mai jos...
1.Clarion DXZ788RUSB
Sunete de fundal la urcarea volumului (pe 3 cai) la normal nu se auzeau.
Meniu foarte greu.
Time alignament putin cam ciudat (am impresia ca se cam deregla de fiecare data cand opream masina)
2.Alpine CDA-9887
Ceva zgomote de fundal foarte,foarte slabe(urmeaza sa pun rca-uri bune sa vedem daca se schimba ceva)
Sunetul nu este tocmai cald ( nu se mai compara cu fostele capete de serie)
Nu m-am jucat prea mult cu el...Urmeaza.
Zgomote de fundal mari.
Procesarea sunetului proasta. ( parca mai mult mi-a placut fara modulul PXA-H100) |
Zgomote de fundal la 788?
Tibi, glumesti?
Te bag la mine in masina si imi spui mie care sunt acele zgomote de fundal cand cresit volumul, pe 3 cai ... Legat de setarile TA-ului, tu aveai o problema ... De cand am player-ul (peste 3 ani), nu am avut asemenea probleme cu el. A fost si scos din bord, alimentarea scoasa si tot nu a pierdut setarile, doar posturile radio ... |
Da ceva de genul ce zicea si Piggo...Cand urci volumul de pe fata playerului (nu din telecomanda) se aude un mica distorsiune un "" POC"" mic ...La tine poate nu ...am mai intalnit problema asta odata la Alex Banu parca pe cand avea 788 ..nu toate playerele se comporta la fel...Cat despre TA...factori care sa influenteze sunt multi asa ca poate nu era nimic doar ca imi aduc aminte ca umblam mereu la el si nu eram deloc multumit... |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tibitzu a scris: | | ssrli a scris: | | Pigoo a scris: | | chiar si daca le asculti... degeaba, ca sa faci o comparatie intre toate, trebuie ca restul sistemului sa fie identic mereu... si conteaza si setarile..... deci totul e subiectiv . |
Chestia cu setarile e cu atat mai mult valabila intr-un sistem filtrat activ, cu procesarea facuta din player.
| Tibitzu a scris: |
Zgomote de fundal mari.
Detaliaza ce am boldat....
In ce sens ti-a placut mai mult fara modul ? Avand in vedere ca modului permite sa filtrezi 3-cai si fara modul nu poti filtra 3-cai... |
Nu e vorba de filtraj cat a fost vorba de sunet...Pur si simplu nu mi-a placut...ori era procesare prea multa ori prea proasta ori setari proaste cert este ca sunetul nu era cel care trebuia... prezenta mediilor si inaltelor slaba sunet infundat ... |
In principiu cam aceleasi setari se pot face ca si la 9887, in modul 3-way, deci ar fi trebuit mers pe sisteme identice, setate identic pentru o comparatie ca la carte. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu contest ce zici...Setarile au fost aprox la fel si chiar suna prost...
Este 9887 este 9886+PXA-H100 este si masina pe care se pot face probe..Cand am ceva timp liber voi face testul si revin cu pareri...Eventual daca se face vre-o intalnire o facem la fata locului... |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
propun un test cu ochii inchisi  |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tibitzu a scris: | Nu contest ce zici...Setarile au fost aprox la fel si chiar suna prost...
Este 9887 este 9886+PXA-H100 este si masina pe care se pot face probe..Cand am ceva timp liber voi face testul si revin cu pareri...Eventual daca se face vre-o intalnire o facem la fata locului... |
Am zeci de exemple de setari facute aproximativ la fel cu diferente imense intre rezultate
Identic = identic.... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
|
Trimis: Mar Feb 15, 2011 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|