|
|
|
Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: TOP Mtx Ground Zero Coustic? |
|
|
Ajutati-ne si pe noi (amatorii) cu o clasificare a acestor 3 marci. Este clar,dupa recomandarile voastre din forum,ca la clasa I sunt marci consacrate gen Dls,Focal,Jl,etc dar care sunt totusi scumpe pentru foarte multi dintre noi iar la clasa a II-a se pare ca ar fi aceste 3marci,sa ma contraziceti daca nu e asa.(eu asa am inteles) Dar intre aceste 3 marci (Mtx,Ground Zero,Coustic) care ar fi clasamentul facut de voi si de ce? Va multumesc frumos! Asteptam multi raspunsul asta! Apreciem! p.s:asa sunt necunoscatorii intotdeauna,in orice domeniu --- plictisitori,obositori,exasperanti si cu intrebari ridicole pentru cei care se pricep! |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: Re: TOP Mtx Ground Zero Coustic? |
|
|
greu de facut un astfel de top, aici suntem subiectivi. ca de exemplu, mie-mi place mult mai mult cum suna un sistem DLS fata de unul JBL, in schimb tie ar putea sa ti se para DLS-urile mult mai "blege" decat JBL. eu stiu...se poate face un top in functie de vanzari....sau re raportul pret/calitate. oricum, faptul ca ai pus MTX si coustic in acelasi top nu e prea bine...sunt firme surori si probabil impart destul de multe. GZ au difuzoare puternice chiar si la modele entry, ceea ce nu prea e un avantaj mai ales pentru cei ce nu-si permit un amplificator suplimentar. in topul celor 3, eu consider ca cel mai bun raport/calitate il au coustic. pentru a face un top adevarat, precizeaza si tu mai multe criterii de selectie, gen: pret, putere (aici e important pentru a se delimita cele care isi arata adevarata valoare pe amplificator, fata de cele care merg foarte bine pe player), si poate ar fi bine un anumit ti si dimensiune spre exemplificare (exemplu sistem, 13cm). _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,asa e,ai dreptate. Pai ideea ar fi,pentru amplificare,care ar fi mai bune?! Nu doar pentru player. Eu cand vorbesc aici,ma interesez pentru mai multi prieteni,asa ca,de exemplu,eu nu am amplificator dar o sa am si ma intereseaza sa iau intai boxele si sa se auda atunci bine,cand voi pune amplificatorul,nu neaparat acum. Sicer sa fiu mi se pare concurenta pentru sisteme de 16 sau 16.5 (ca sa specific si dimensiunile) Mtx cu Ground Zero. Preturile ii dau favoriti pe Mtx; adica cele sistem de 65w rms de la mtx sunt in jur de 3mil si un pic iar cele de 120rms de la ground zero sunt cam 3,7 sau 3,8mil,nu mai stiu exact. Deci pare ca Mtx sunt mai bune daca te iei dupa pret. Stii cum se zice,ce e mai scump e si mai bun. Nu e intotdeauna asa dar asa da impresia. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,noi cautam putere si bass k-lumea. Poate un pic mai putin fidelitate si datorita faptului ca este un pic mai greu sa obtii o fidelitate foarte mare atat timp cat iti trebuie o insonorizare adecvata, trebuie sa nu zdrangane tabla pe masina, fetele de usi de plastic,etc. Deci nu vrem boxe blege,ca sa iti raspund exact la ce mi-ai zis tu. |
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bas o sa ai din plin la GZ, numai ca-ti trebuie amplificare pentru ele. Si, la ce bas poti scoate din GZ, o sa ai nevoie automat de insonorizare
Nu-ti imagina ca GZ face difuri mediocre. E una din putinele marci care face difuri decente la entry level. Si, apropos, e o marca de top. Detine multe recoduri de SPL (e adevarat atinse cu alte scule, nu entry level, dar oricum).
Eu personal nu le prefer pentru ca mi se par scule exclusiv de SPL si nu sunt genul ala de om  _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,de asta mi-e cel mai frica la boxe puternice pe fata,ca trebuia sa fac o insonorizare k-lumea si nu stiu daca am atatia bani. Ideea e ca mie deja imi vibreaza fetele de usi(si am doar niste jvc de 35w rms parca) de la atatea schimbari de boxe si date jos de atatea ori fetele s-au rupt clemele cu care erau prinse. Adica le-au rupt aia care imi montau boxe,trageau ca taranii de ele. Ajunge doar sa imi iau ceva pt dimensiunea boxelor ? sau trebuie neaparat pt toata usa? mi se pare cam scump pt toata usa,de-asta zic. ma gandeam sa pun o mocheta,ceva si apoi sa montez boxa pe ea,sa nu pun direct pe tabla usii. ce ziceti? |
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clemele alea se pot schimba, daca nu ma insel. Si nu sunt foarte scumpe.
Un bulk pack ajunge pentru ambele usi. Si nu e chiar asa scump, daca te gandesti la cat de bine o sa se auda dupa aia  _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Da,asta tot incerc si eu,sa schimb clemele alea,dar le gasesc intr-o alta varianta decat mi s-au rupt mie. Adica le gasesc dar mie mi s-au rupt mai rau,cu tot cu suportul pe care erau prinse(un carton intarit) si nu le gasesc cu tot cu ala. Ma rog,oricum e foarte scump pt mine spre ce m-ai indrumat tu. Eu ma gandeam la ceva in jur de 2,3mil si tot mi se parea mult. Ramane sa sper ca nu o sa vibreze nimic,dupa ce voi schimba clemele alea. Voi pune si ceva(cum ti-am zis,gen mocheta) sa nu le montez direct pe tabla si sper sa nu zdrangane nimic! Bun,deci zici ca Ground Zero sunt 'smechere',atunci ramane asta o optiune serioasa pentru mine. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu se pot face astfel de comparatii intre marci. GZ produce 7 game de difuzoare! Fiecare gama cu calitati, preturi si performante diferite. MTX 3 game...
Nu se pot trage astfel de concluzii pe marci. Hai sa vorbim mai bine de produse in particular... intr-un anumit buget.
Si Focal si DLS fac si produse ieftine dar si GZ face produse foarte scumpe. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 2:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai ca sa vorbesc clar despre produse,ar fi vorba despre produse pana in 4milioane lei vechi ( de 16 sau 16.5cm). Deci de la Mtx cel mai scump ca altceva nu mai vad sa existe,mai puternic,sunt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS652/ 65w rms, apoi la Coustic cele mai puternice ar fi http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS602/ 60w rms, iar la Ground Zero http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/ de 120w rms. Cele mai bune par,de departe, ultimele,dar eu stiu?! tu ce zici? as vrea niste sisteme pana in 4mil,dar sa se auda bas-ul mai pronuntat si ele sa se auda cat mai tare. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei bass in usi, cu difuzoare, 40% din rezultat este asigurat de antifonare si 40% de amplificare adecvata. difuzorul ramane pe plan secund. Pune in buget neaparat si ceva antifonare, cel putin un door kit Stinger daca vrei bass din usi. De sunat tare, GZ si MTX ar suna mai tare decat Coustic. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 2:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok. Pai atunci sfatuieste-ma si pe mine,te rog,la un door kit din asta,cat mai ieftin si cat de cat bun. Nu am de unde sa mai dau bani si pe asta,deci cat mai ieftin,sa isi faca cat de cat treaba. Si zici sa raman pe ground zero,nu? are totusi aproape dublu ca si putere 120w fata de 65w de la mtx. amplificati banuiesc ca s-ar auzi mult mai tare ca mtx,nu? merci frumos. apreciez |
|
Sus |
|
 |
pidigi Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 60 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
DLS intra in clasa I,si GZ nu???ai auzit vreo data altceva de Entry Level???Eu am auzit ambele boxe,si (dupa urechea mea) mia placut mai mult GZ. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
themichael: nu prea s-a vorbit de GZ pentru ca nu erau la vanzare pe be-loud, pana de curand; nici de Hertz nu se vorbeste prea mult, dar asta nu inseamna ca-s proaste
pidigi: sunt doua chestii diferite si depinde de gusturi; DLS suna mai cald, mai molcom decat GZ care sunt foarte energice  _________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|