| |
| Autor |
Mesaj |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 3:13 pm Titlul subiectului: trebuie sa fac o alegere buna:) |
|
|
Vreau sa imi comand zilele urmatoare un set de difuri pentru spate intr-un golf 3. As vrea sa imi datzi un sfat intre MTX XT693 si JBL GTO937.
Am intzeles ca modelul de la JBL merge si in 4 omi, si intrebarea mea ar fi cum ar merge mai bine ...pe player care e un JVC 4X50 sau pe amplificator care este un Alpine 3555 de 4X50W RMS in 4 omi(nu am precizata pe ea puterea in 2 omi..). Vreau sa sune destul de tare, clar si sa reproduca bine si sunetele joase.. Va multzumesc anticipat si astept ceva sfaturi pentru a putea comanda cat mai repede:) |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
cauta JBL GTO 936 (sunt pe 4 ohmi) (intreaba-i pe baietii de la be-loud ca si ei tre sa aiba)
nu te risca cu GTO937 ca ai toate sansele sa iti "busesti" playerul.
nu pe astepta sa ai multa putere doar de la player, dar de sunat o sa sune acceptabil.
MTX XT693 nu le-am auzit, in schimb sunt posesor de 937 si am auzit 936 si pot spune ca se descuca binisor _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Aug 17, 2007 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
despre mtx pot sa`ti spun eu ca`si merita toti banii
am eu in logan pe player (pio)
nu pot sa fac comparatie cu jbl pentru ca nu le`am auzit |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Lun Aug 20, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca o sa merg pe MTX xt693... si sper ca o sa se auda suficient deoarece vreau cam toata gama de fregventze..atat inalte cat si un bas destul de sesizabil..Este vre-un posesor de astfel de difuri care poate sa imi spuna mai exact cum lucreaza acest model ..(le pun pe un golf 3). Va multzumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Lun Aug 20, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca o sa merg pe MTX xt693... si sper ca o sa se auda suficient deoarece vreau cam toata gama de fregventze..atat inalte cat si un bas destul de sesizabil..Este vre-un posesor de astfel de difuri care poate sa imi spuna mai exact cum lucreaza acest model ..(le pun pe un golf 3). Va multzumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
gmv97
Data înscrierii: 17/Dec/2006 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu am avut pana saptamana asta mtx xt693 si am fost multumit de ele ...singura chestie care nu mi-a placut la ele a fost ca tweeterele se auzeau cam ciudat nu prea aveau claritate si distorsionau un pic |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci de pareri si astept inca si mai multe cu interes. Ce parere avetzi despre modelul de la JBL GTO927- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTO/GTO927/ . Sa merg mai bine pe astea deoarece am vazut ca se pot monta si pe play-er deoarece merg si in 4 omi..fiind specificat pe cutie(am vazut in magazin ca pe site nuu e precizat..)? Am posibilitatea sa le si amplific dar ideea e ca vreau sa mearga si pe play-er daca e cazul.(play-er JVC 4X50W model 2006).Idei..sfaturi..
Va multzumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Vin Aug 24, 2007 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Toate difuzoarele noi de la JBL sunt pe 2 ohmi , si NU le poti folosi direct pe player. Nu te mai lua dupa ce scrie prin magazine , uitate pe site sa vezi ca au 2 ohmi. |
|
| Sus |
|
 |
|