| |
| Autor |
Mesaj |
fordcmax
Data înscrierii: 24/Iul/2014 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Sep 09, 2014 11:49 pm Titlul subiectului: Trex12 sau Xtr300d2 |
|
|
| Salut. Pe un amplificator Pioneer Gmd 9601 1x500wrms(4ohm) 1x800wrms(2ohm) 1x1200wrms (1 ohm), ce ati alege db audio trex 12 sau spl dynamics xtr300d2 |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 10, 2014 8:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca si constructie sunt aproape identice iar ca sunet sunt tot pe acolo. Orice ai alege dintre cele doua o sa fie o alegere ok!
Ca si idee ti-as recomanda modelul IS 12 sau ES 12 de la B2 Audio, sunt putin mai calitative fata de cele doua expuse mai sus! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Sep 10, 2014 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | Ca si constructie sunt aproape identice iar ca sunet sunt tot pe acolo. Orice ai alege dintre cele doua o sa fie o alegere ok!
Ca si idee ti-as recomanda modelul IS 12 sau ES 12 de la B2 Audio, sunt putin mai calitative fata de cele doua expuse mai sus! |
Imi cer scuze ca te contrazic dar XTR-ul e mult mai calitativ decat IS12.Atat la motor cat si la softparts e net superior.Loganul lui Uli are XTR-uri si a dat aproape 150 cu 2 XTR-uri si un DD M4.Un schimb cu B2 Rs12 a aratat ca scorul a scazut din pacate.
Cat la sunet,XTR-ul este mai rapid ca IS12 .In limita unui XMAX mic XTR-ul poate sa cante foarte jos si foarte bine.
Cat despre ES nu am gasit un model de 12 si din cate stiam exista doar in editie limitata.
Indiferent de alegerea difuzorului incinta face diferenta intre copii si oameni mari.Aceste mici lipsuri ale difuzoarelor se pot indrepta oarecum cu o incinta buna . |
|
| Sus |
|
 |
fordcmax
|
Trimis: Mie Sep 10, 2014 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles. Oricum multumesc pentru sfaturile date...daa de dd515 ce spuneti? Se incadreaza pe undeva?
Apropo... de hertz hsk 165.4 ce stiti? Merita cei 1170 lei? Totusi as vrea ceva cu spl mai mare dar tot asa pe la suma asta. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 10, 2014 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bogdi24 stii si tu foarte bine ca scorul nu are nici o legatura cu sunetul, deci chestia aia pica din start. Am ascultat si ES-ul si XTR-ul si IS-ul si mi-ai placut fix in ordinea aceasta!
Ca si idee cu incinta de acum am dat 142,5 db dar se aude de vreo 2 ori mai tare si mai bine decat cu cea care am dat 143,8!
| fordcmax a scris: | | daa de dd515 ce spuneti? Se incadreaza pe undeva? |
Parerea mea este ca 515-ul este net inferior celor de mai sus, dar asta e doar o parere personala! In schimb seria noua redline 715 mi-a placut foarte mult dar este si diferenta mare de pret intre ele.... |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 11, 2014 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | Bogdi24 stii si tu foarte bine ca scorul nu are nici o legatura cu sunetul, deci chestia aia pica din start. Am ascultat si ES-ul si XTR-ul si IS-ul si mi-ai placut fix in ordinea aceasta!
Ca si idee cu incinta de acum am dat 142,5 db dar se aude de vreo 2 ori mai tare si mai bine decat cu cea care am dat 143,8!
| fordcmax a scris: | | daa de dd515 ce spuneti? Se incadreaza pe undeva? |
Parerea mea este ca 515-ul este net inferior celor de mai sus, dar asta e doar o parere personala! In schimb seria noua redline 715 mi-a placut foarte mult dar este si diferenta mare de pret intre ele.... |
Da asa e , intensitatea sunetului perceputa de ureche nu e aceasi ca si intensitatea perceputa de termlab.
Ce masina ai?Un difuzor precum XTR-ul iti va manca peste + - 200 L externi depinde de aplicatia dorita.Si mai ales ce amplificator? |
|
| Sus |
|
 |
fordcmax
|
Trimis: Joi Sep 11, 2014 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am un ford c-max. Ca amplificator am un pioneer ce scoate 1200wrms 1ohm. Nu ma intereseaza spatiul ce al ocupa incinta, ma intereseaza un bas puternic si profund!
Cynegeticos... 715 e cam scump! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 11, 2014 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poti merge linistit pe XTR,noi am avut rezultate foarte bune cu difuzoarele acelea .In cazul in care exista mai mult buget poti merge pe B2 audio HN12 care sunt difuzoare foarte bune ! |
|
| Sus |
|
 |
fordcmax
|
Trimis: Joi Sep 11, 2014 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca eau xtr.ul imi ajunge! Nu vreau nici sa dau prea multi bani pentru ca vreau sami pun si niste difuzoare de 16.5. Pe un mac mpx 2500 80wrms in 4ohm 120 wrms in 2ohm tu Bogdi cei difuri ai pune? Herzt hsk 165.4 mam gandit eu..... cu toate ca amplificatoru e cam slabut pentru ele dar cat de cat le duce! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Vin Sep 12, 2014 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Aici depinde foarte mult de gusturi,ideal ar fii sa asculti inainte sa cumperi sau sa incerci pana gasesti ceva ce iti place.
Eu personal as merge pe niste difuzoare pro .Poti arunca o privire pe la B&C,Selenium,Faital chiar si Seria PRO de la B2 audio cu niste preturi foarte bune . |
|
| Sus |
|
 |
|