Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

TS-A2011 - incap pe logan?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 9:07 am    Titlul subiectului: TS-A2011 - incap pe logan? Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/_TS-A2011/ - astea... vreau sa le pun pe un logan in spate... are cineva idee daca incap?
susp3ctu

Data înscrierii: 20/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 1:03 pm    Titlul subiectului: Re: TS-A2011 - incap pe logan? Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/_TS-A2011/ - astea... vreau sa le pun pe un logan in spate... are cineva idee daca incap?

nu incap,si asa alea originale sunt inghesuite acolo,orignialele fiind de 13,daramite ce vrei tu sa pui de 25,ramai tot la ceva de 13 si daca tot vrei sunet bun poti merge pe
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/E_136_Esprit/

Ultima modificare efectuată de către susp3ctu la Joi Apr 24, 2008 9:20 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionutc

Data înscrierii: 16/Feb/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difurile originale sunt de 13 si pe fata si pe spate; gaura in schimb este un pic mai mare(cred ca are cam 14 dar nu garantez)...
am vazut 6x9 pe spate pe mai mult logan-uri; insa cred ca daca ai 3 centuri pe spate s-ar putea sa nu iti incapa
bafta !!!

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-ai ruleta ???
masoara si vezi daca ai un 26-27cm pe poti inghiesuii acolo... daca nu ai, asta e.

adrianfabian

Data înscrierii: 31/Aug/2007
Locație: prahova

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe spate eu am avut o perioada TS-G1749 fara nici o modificare in tabla, doar am mai taiat un pic din protectiile din plastic care sunt sub difuri,si am ajutat un vecin sa isi montezeTS-A1711 dara aici am taiat cam 1,5cm pe raza, din tabla.eu zic sa iti faci din carton un cerc cu diametrul de 25 26cm si sa vezi cum cade la montaj,...dar sa imi spui si mie Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stati linistiti k inainte am avut GZ nu stiu cum de 20 de cm si au incaput! Very Happy intr-adevar am cam taiat din tabla... dar acum vreau ceva mai mare... si vreau linie pioneer... si oricum pentru cine a zis de 13 cm... in gaura aia din spate, daca scoti plasticul intra de 16,5 la fix.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum