|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tymy_1993
Data înscrierii: 23/Oct/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Oct 23, 2012 6:39 pm Titlul subiectului: TS-W309D4 subwoofer pentru acasa! |
|
|
am primit cadou acest difuzor TS-W309D4 si vreau sa-mi fac din el un subwoofer pentru acasa!
pentru el m-am gandit la o incinta inchisa dupa specificatiile producatorului(am gasit manualul pe net cu dimensiunile)
dar problema e ca nu stiu mai nimic despre incinte,amplificatori surse de energie(am inteles ca nu merge sa-l leg la calculator direct ci ca-i trb o sursa de alimentare,nu stiu despre ce e vorba)
asa ca va las pe voi sa ma ajutati si sa ma ghidati in mica mea "nebunie" |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer , momentan eu am legat subwoofer de masina pe un creative.
Am scos subwooferul mic din cutia lui , i-am desfacut firele , am legat subwooferul in 4 ohm , si l-am legat de iesirea de subwoofer de la creative.
Vreau sa spun ca suna demential.
asta daca ai sistem dinala 2.1 sau 5.1 sa fie cu iesire de subwoofer.
Daca nu am mai testat la prietena mea acasa, avea placa audio 5.1 si o statie dinaia veche.
SI am bagat jack-ul de la statia ce amplifica subwooferul , in iesirea de SW de la placa de sunet.
Rezultatul : satisfacator +
Cutia la pioneer e usor de facut daca o faci sealed.
Tinand cont de faptul ca nu il bagi in masina , iti recomand sa folosesti PAL.
Incheieturile la cutie le dai cu silicon (pe dinauntru dupa ce ai prins cutia in suruburi) multi am vazut ca puneau silicon pe partea subtire unde intrau Holesuruburile. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am pus pioneer-ul meu 309s4 pe amplificarea de la un sistem 5.1 genius.
Se auzea destul de bn avand in vedere ca subu pioneer are 400w iar amplificarea la genius era de 80-100w |
|
| Sus |
|
 |
tymy_1993
Data înscrierii: 23/Oct/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Oct 24, 2012 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
la sfatul colegului alexneo o sa-l leg si eu la un sist mai mic care-l tineam prin casa http://helpingindia.com/intex-it-2000-21-channel-multimedia-speakers-p-350
pana acum nu mi-a trecut prin cap. imi era frica sa nu-l ard sau sa faca scurt.
si eu care ma complicam aiurea cu amplificator autu si sa caut o sursa de curent continuua.deja era prea mult pt mine |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|