| |
| Autor |
Mesaj |
romy05y
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 3:16 pm Titlul subiectului: tub bass activ sau statie+tub bass sau ce? |
|
|
salut,
Amu un focus turnier si as vrea sa mai pun ceva decibeli in ea. am sistemul original cu un mp3 JVC KDG322.
Ce ma sfatuiti?:
1 . tub bass 350W activ - panasound - 3.9mil
2. o configuratie statie + tub bas sau boxe la 4 mil?
3. sau nu scot nimic bunicel la 4 mil.
Muzica in focus standard merge f bine dar vreau mai mult ceva.
Cine a auzit cum merge sunetul (difuzoarele din usi) pe focus are un avantaj in a-si da cu parerea. Io nu am auzit sistemele 1,2 si nu le pot auzi decat deca le cumpar.
Cu stima _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa incerci asa ceva www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/
are un prieten de al meu pe un astra ... atat ca el nu are tub are trapez.. si se aude super ok . la 5 milione e super oferta avand in vedere ca sunt incluse si cabluri.... nu te-as sfatui tub activ "panasound".... si nici boxe scumpe daca nu le amplifici .. pt un up-grade de bass cred ca este best buy la 5 milioane...
bafta !!
poate ne comunici si noua ce ai luat sa stim |
|
| Sus |
|
 |
romy05y
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi,
mai astept ceva pareri si cand iau cu siguranta o sa va spun. nu vreau sa ma avant si sa iau ceva ce o "sa-mi treaca repede" mai astept sfaturi.
apropo ai auzit cum suna muzica in focus cu un mp3 ca jvc-ul care il ziceam sau un alt mp3 cum sunt aici pe www-ul asta. la jvc care merge volumul gradat pana la 50 la 23-25 e limita boxelor, peste se adude distorsionat dar la 25 suna mijto. de asta intrebam cineva care a si auzit muzica in focus sa poata face o comparatie. e peste muzica din golf 4, passat 2000 - 2003 seat astea le-am auzit. asa ca referinta spun _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mai bne iei mac audio ala de 500lei mi se pare mai bun decat un sub activ |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | | mai bne iei mac audio ala de 500lei mi se pare mai bun decat un sub activ |
nu e vb de mai bun sau etc. Un sub activ se va monta mai usor si te va scapa de fire si altele prin portbagaj dar cu banii care ii dai pe el (si nu vb de panasound ca e clar de la ce ii vine numele ...panar*** ) ma refer la un pionner/jbl. o firma klumea. iti poti face un "sistem" = statie + subwoofer care te va multumi cu muuult peste cel activ. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| sa nu uitam ca dispune de un buget limitat si destul de mic 4-5 mil daia Bass Pack de la Mac parea o solutie viabila.. ceva activ de la JBL sau Pioneer... depaseste cu mult bugetul lui |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
era vb de pricipiu, o comparatie activ / pasiv
pachetul mac audio isi va face cu muuult treaba peste panasound ala. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
romy05y
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult tuturor. De panasound ziceam ca numai d-alea am vazit prin Bistrita sub activ. O sa iau MAC-ul din oferta si peste vre-o luna doua sa mai pun un sub la fel cu cel din oferta sa fie doua, de sa arate si estetic . Banuiesc ca o sa se auda mai frumos. Ce ziceti. E bine cu 2 sub-uri la statia din oferta? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
la statia din oferta nu poti pune 2 sub-uri pentru ca are doar 2 canale, iar cand legi subu la ea alea 2 canale o sa le legi in punte.
Edited: ti-ar mai trebui o statie ca aia ca sa mai poti pune un sub ca cel din oferta |
|
| Sus |
|
 |
romy05y
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm.. triky.
Daca leg sub-urile amandoua pe aceeasi iesire nu se cunoaste o crestere de putere semificativa?
O alta intrebare:
La JVC KDG 322 pe care il am eu am 4 iesiri intr-o mufa ISO pt boxe si 2 RCA. JVC-ul are 4x50WATT. Daca leg un SUB direct la RCA-urile alea sau pe un canal din alea 4 iesiri, 50WATTi pe care ii scoate MP3-ul is deajuns sa faca simtit SUB-ul? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca legi sub-urile pe aceeasi iesire scade impendata la 2 ohmi, iar statia nu duce 2 ohmi in punte.
referitor la a doua intrebare, pe una din cele 4 iesiri de la player nu poti lega sub-ul, si nici pe una din cele 2 iesiri RCA din cauza ca nu va misca sub-ul, poate doar daca era mai slab. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut. Daca legi sub-ul direct la iesirile din HU nu o sa-l miste deloc. Daca incerci sa legi sub-ul la iesirile RCA cu siguranta o sa arzi HU-ul pentru ca RCA-urile au doar un semnal preamplificat special pentru statie; nu sunt gandite sa poti lega un difuzor sau un sub la ele, si in plus au doar o putere de sub un watt daca nu ma insel. Mihai i-ti poate spune cu exactitate. |
|
| Sus |
|
 |
romy05y
|
|
| Sus |
|
 |
|