|
|
|
Autor |
Mesaj |
diciu
Data înscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: TV Auto |
|
|
Buna tuturor!
Imi puteti recomanda un TV pt masina ? Doresc sa aibe tv Tuner (digital, posibilitatea de a prinde bine posturile, difuzoare, si eventual si dvd...dar TV-ul este cel care ma intereseaza si calitatea.
Astept cu interes.
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
inovatorul
Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 21 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 5:41 pm Titlul subiectului: tv tuner pt masina pina la 88cm |
|
|
Da sa cumpara de la un mag.de preferinta unu de calculatoare TV TUNER cu out VGA (150 ron)pina la (380ron).tensiunea de alimentare este de 5vcc adica se cumpara un c.i.LM323(carcasa de 2N)cu int 12vcc si out 5vcc cu care alimentezi tv tuner.Apoi cumperi un monitot de care vrei (da chiar la 220vca ) pe care il desfaci majoritatea au in burta o sursa de alimentare220vca la 12v cc de unde rezulta ca cu un pic de munca si inteligenta rezolvi problema cu partea video. Partea de audio :poti trimite semnalul audio ori la monitor ori la sistemul audio din masina .Partea de antena receptie a programelor TV.
Aici problema este mai delicata (ma cauti pt. amanunte.)tel:0720053671.Alex  |
|
Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
deocamdata nu se mai emite digital _________________ Fara comentarii glumesc |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
gresit, se emite.
-emite PROTV-ul dar in format MPEG4, HD, nu poti decoda cu orice tuner DVB-T, mai ales cu cele auto. in rest, in Bucuresti semnalul e foarte bun in foarte multe zone, sunt 3 antene proprii in oras.
-emite TVR-ul un pachet care include TVR1 SD si canalul HD experimental pentru euro 2008 si beijing 2008.
cu un tuner DVB-T auto in principiu acum prinzi doar tvr1 si asta daca ai noroc... |
|
Sus |
|
 |
vastoc
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut, Nu stiu cum e cel auto dar in casa mai prinzi si tvr2.
Deci dintr-un foc s-au dublat numarul de canale prinse cu un tuner DVB-T.  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|