Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

TV Auto

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
diciu

Data înscrierii: 09/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 2:28 pm    Titlul subiectului: TV Auto Răspunde cu citat (quote)

Buna tuturor!

Imi puteti recomanda un TV pt masina ? Doresc sa aibe tv Tuner (digital, posibilitatea de a prinde bine posturile, difuzoare, si eventual si dvd...dar TV-ul este cel care ma intereseaza si calitatea.

Astept cu interes.
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
inovatorul

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 5:41 pm    Titlul subiectului: tv tuner pt masina pina la 88cm Răspunde cu citat (quote)

Da sa cumpara de la un mag.de preferinta unu de calculatoare TV TUNER cu out VGA (150 ron)pina la (380ron).tensiunea de alimentare este de 5vcc adica se cumpara un c.i.LM323(carcasa de 2N)cu int 12vcc si out 5vcc cu care alimentezi tv tuner.Apoi cumperi un monitot de care vrei (da chiar la 220vca ) pe care il desfaci majoritatea au in burta o sursa de alimentare220vca la 12v cc de unde rezulta ca cu un pic de munca si inteligenta rezolvi problema cu partea video. Partea de audio :poti trimite semnalul audio ori la monitor ori la sistemul audio din masina .Partea de antena receptie a programelor TV.
Aici problema este mai delicata (ma cauti pt. amanunte.)tel:0720053671.Alex Rolling Eyes
Sus
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deocamdata nu se mai emite digital
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gresit, se emite.
-emite PROTV-ul dar in format MPEG4, HD, nu poti decoda cu orice tuner DVB-T, mai ales cu cele auto. in rest, in Bucuresti semnalul e foarte bun in foarte multe zone, sunt 3 antene proprii in oras.
-emite TVR-ul un pachet care include TVR1 SD si canalul HD experimental pentru euro 2008 si beijing 2008.

cu un tuner DVB-T auto in principiu acum prinzi doar tvr1 si asta daca ai noroc...
Sus
vastoc

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, Nu stiu cum e cel auto dar in casa mai prinzi si tvr2.
Deci dintr-un foc s-au dublat numarul de canale prinse cu un tuner DVB-T. Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum