Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Tv box - Player multimedia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
DaNyBuCsA
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 15, 2016 4:25 pm    Titlul subiectului: Tv box - Player multimedia Răspunde cu citat (quote)

Salutare! Doresc sa achizitionez un player multimedia de tip tv-box cu android pentru un astra h cd 70 navi (ecran color) cu aux in. Dorinta mea e sa pastrez aspectul bordului cat mai original astfel nu vreau alte playere. Ideea mea e in felul urmator: doresc modificarea ecranului cid al masinii pentru a-i putea face intrare video, iar semnalul audio pe intrarea auxiliara a playerului masinii existent.
Am vazut diferite playere tv box pe aliexpress la aproximativ 30-40 de dolari, care citesc aproape orice format video/audio/foto, cu placa de retea si specificele aplicatii android,iesire hdmi,coax,av,intrari usb,card sd. Ce stiti despre aceste playere? Ce calitate audio au in comparatie cu un telefon smart samsung sa zicem sau in conparatie cu cd-ul de pe playerul masinii.
Alimentarea nu va fi o problema deoarece functioneza la 5v.
Astept ceva pareri despre acest tv box. Nu stiu daca am voie sa pun link-uri cu acestea si de aceea n-am postat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Mar 15, 2016 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu riscul de a fi si mai antipatic, te intreb de ce naiba vrei sa ai tv in masina? Ultima nenorocire ar mai fi sa te uiti la tv in timp ce conduci. Vrei in mod special sa ai pe constiinta viata altor oameni, sau libertatea nu te mai multumeste si vrei sa incerci puscaria?
Chiar daca pare " comunist " sau off topic ce am scris aici, incearca sa reflectezi un pic macar

DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 15, 2016 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai singura problema este ca nu e tv. practic este ca o tableta fara ecran cu diferite intrari. de exemplu pot pune toata muzica din calculator pe un hard extern pe care il conectez in tv box. de asemenea poate i s-a intamplat oricui sa stea in masina sa astepte ceva timp degeaba pe cineva si nu strica o aplicatie youtube etc. dar in tot cazul, in principiu doresc sa il folosesc la muzica,fara a mai sta cu telefonul prin masina,cu firul de aux prin masina si asa mai departe. deci consider ca nu are rost acea afirmatie spusa de tine pentru ca sunt si eu constient de eventualele urmari.intrebarea e urmatoarea. producatorii ale caror masini au multimedia din fabrica sunt niste idioti.
Sus
dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 15, 2016 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca este posibil sa folosesti monitorul masini astfel incat sa afiseze informatia de la tv box dar si cea a sitemului audio......
In alta ordine de idei tvbox-ul este gandit pentru a fi folosit in completarea tv-urilor, ori tie iti trebuie in plus, un monitor si folosirea player-ului masinii.
Un telefon sau o tableta va functiona mult mai bine decat tvbox-ul in cazul tau.
In legatura cu parte de calitate a sunetului , atata timp cat folosesti player-ul de fabrica nici nu intra in discutie, la fel si pentru orice device multimedia ce costa sub 3000 lei.

DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 15, 2016 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai mult ca sigur merge pe ecranul masinii, cu o adaptare si anume o "interfata video" .asa se numeste. este o interfata dedicata pentru modelul acela de ecran, care permite in paralel montarea si unei camere marsarier. deci totul este posibil si realizabil mai mult ca sigur. singura problema era nelamurirea acelui tv box,calitatea acestuia dpdv al sunetului. se poate schimba in rau? fiind android,exista aplicatii de rulare a melodiilor cu egalizator,unde mai poti face mici ajustari,dar daca are iesirea slaba degeaba. asta e tot ceea ce vreau sa aflu, daca detine cineva asemenea jucarie si cum i se pare.
Nu doresc tableta sau telefon tocmai pentru a scapa de fire, de aceste gadget-uri puse pe bord.Doresc sa fie totul ascuns.
Ai un PM cu un astfel de "proiect" pe ecranul masinii, la o masina asemanatoare.
Sus
dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 16, 2016 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , am vazut link-ul. Recunosc, nu stiam de existenta acestei interfete.
Cat despre calitatea pe audio, mai bine incerci sa iei legatura pe clubopel cu cel care are deja instalata unitatea.

DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 16, 2016 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai linistit. S-a lamurit, iar acum este in regula.
O sa iau legatura si cu acel baiat , chiar daca playerul media este diferit de ceea ce vreau eu sa cumpar , dar macar sa imi fac o idee.
Stiu, poate multi zic ca ma complic, dar am si eu piticii mei cu aspectul original. In tot cazul pe viitor doresc si achizitionarea unui procesor de sunet astfel voi completa neajunsul unitatii masinii dpdv al calitatii sunetului.
Ramane sa va tin la curent ce hotarare voi lua si cum va avansa proiectul. Intre timp daca imi mai poate da cineva un sfat este binevenit, dar oricum ma voi mai interesa putin pentru a face alegerea corecta.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Mar 16, 2016 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CĂąnd e vorba de procesor de sunet, clar trebuie sĂŁ aparĂŁ și o tabletĂŁ. Restul sunt povești.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum