Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Tweeter Infinity REF 1011T

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 8:30 pm    Titlul subiectului: Tweeter Infinity REF 1011T Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_1011T/, le-am instalat. E a doua oara cand cumpar produse Infinity si a doua oara cand sunt profund dezamagit. Intaia data de un subwoofer band-pass, acum de tweetere.
Aceste tweetere suna frumos, insa se aud mult mai incet decat fostele no-name_uri, sunt cu HU pe +12db in egalizator 16Khz, in treble tot +12db si tot parca mai este nevoie.
REF 1011T suporta 50W RMS, asa incat nu cred ca este neaparat sa fie amplificat, dar se pare ca filtrele pasive incluse in pachet (de altfel destul de complexe) taie in nestire. Probabil trebuie sa le dedic exclusiv GTO 70.4 la peste 250W/canal ca sa se anime la 50W si tweetere astea. Sad
E ultima data cand cumpar un produs Infinity. Mad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai se aud ele mai incet dar pun pariu ca mai bine.
Duc 50W, tu le dai 25... Trebuie amplificate ca sa sune si bine si tare. Ziceai ca ai o statie mutant care sta degeaba... fa o proba si ai sa vezi diferenta. Lasa filtrele acolo, nu le scoate.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai twister a "donat" statia aia Smile
twister nici nu te gandi sa scoti filtrul
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mutan-ul l-am "donat" unui coleg, tocmai fusese obligat sa-si dea demisia si am zis sa-i cresc putin moralul, i l-am dat cu 1mil chiar cu cateva ore inainte de a-mi cumpara tweeter-ele. Era bun acum, insa... Confused
Am legat tweeter-ele amplificate de CS60.2 impreuna cu JBL CS3196 de pe spate, oricum au filtre si nu influenteaza impedanta ansamblului. Cel putin asa cred Wink
Cu ocazia asta am constatat cat de mult conteaza calitatea cablului de semnal, asta care era legat la 60.2 nu avea nici o treaba cu ecranajul, era groaznic. L-am pus pe cel ecranat al GTO75.4 si nu mai e pic de "fluierat" din alternator. Maine iau altul.
Intra-adevar se aud frumos tweeter-ele amplificate. Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum